Aktív témák

törölt tag

Jó meglátások, korrektek igazság súlyúak. Pontosan ez van. a Zen lett nyeregben ő diktálja az árakat és nem olcsón. az Intel meg szépen gatyába kell hogy rázza magát engedményeket kell adnia ami nem mehet a minőség rovására. Konklúzió: -csak mi nyerhetünk. Az persze más kérdés hogy az egésznek mára már politika szaga van és szép nagy tábor verődött össze mind a két oldalon, és kezdi fikázni, szarozni a másikat a leg primitívebb szinteken. Olyan szinteken skacok hogy az engem is feldühített.
    A tényeknél maradva kirakták a cine23 as eredményemet a techpowerupon amit meg is írtam hogy stock multi 12800 pont stb. a MHZ mezőben szépen oda lett biggyesztve a nevem mellé a 3800 as szám ami a stockot jelenti. Majd a két ryzen es paraszt akik megelőztek OC-vel és kezdték fikázni a 10700k mat szépen fölém is kerültek majd valami admin vagy moderátor a stock 3800 MHZ-emet!!! a nevem mellett szépen áthazudta 5000 Mhz-re!!!!!!!!!!!
    Ez meg mi a f@sz? ezt simán megcsinálják ? egy fórumon? megáll az eszem.
    75. oldal felháborodva közlöm hogy ez mi? ha átírták a stockomat 3800 MHZ-ről OC 5 GHZ re akkor tessék itt az 5 Ghz es eredmény és mellékeltem is 13600 pont stb. Utólag szépen oda is írták a nevem mellé ezeket az értékeket is, az igaz, de nem hiszem el hogy a felmérés alatt is már hazudoznak megpróbálják dezinformálni ezekkel a számokkal a szerencsétlen usereket meg félrevezetnek mindenkit.
    Eleve nem is szabadott volna OC eredményeket berakni vagy külön táblán kellett volna vezetni mert az egész tábla így ahogy van egy kalap szart sem ér már.
    Az meg a másik hogy azonnal kiderül egy fórum moderátorairól is a hazudozással átírogatásokkal hogy most akkor a nagy korrektség helyett melyik platform táborához is tartoznak valójában. Mert csak azt istenítik.
    :K
    Nem állítom hogy a ZEN3 rossz vagy rosszabb az intelnél még azoknál sem amik ezután jönnek ki.
    De az AMD most hogy beérte és szorongatja a 7nm en végre az intelt kissé magas lóra kezd felülni és az árakkal is kezd elszállni és nem az van amit hirdet tévesen hogy az azonos kategóriákban agyon veri az ellenfelét, hanem az hogy azonos kategóriában elérhetőek a gyorsabb processzorai de aranyárban.
    Ez pedig nem az agyon verés....
    Agyon verés lett volna ha az 5800x a 10700k árában lenne és akkor de csak is akkor talán még én is elgondolkozom rajta na ez igen....!!!
    De nem!

Aktív témák