Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
akkor húz fel egy intelt 8700k-t 5,2 re és meglátod mekkora pontszámot fog elérni
aztán rájösz (nálam alapból ennyit megy,hogy neked mennyi meg másoknak mennyi nem tudom ,de igazán nem is érdekel. Én anno nem sporoltam sem a lappal sem a többi alkatrészzel és ha tuningolni akarnék ez a pontszám még bőven meghaladható számomra csak nem érdekel mivel alapból is bőven kiszolgál. (mint korábban írtam amúgy egy magos teljesítményt figyelembe véve az amd és az intel szinte azonos tudással bír attól függ milyen teszt van ahol kicsit jobb van ahol kicsit kevesebb melyik hogy.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán rájösz (nálam alapból ennyit megy,hogy neked mennyi meg másoknak mennyi nem tudom ,de igazán nem is érdekel. Én anno nem sporoltam sem a lappal sem a többi alkatrészzel és ha tuningolni akarnék ez a pontszám még bőven meghaladható számomra csak nem érdekel mivel alapból is bőven kiszolgál. (mint korábban írtam amúgy egy magos teljesítményt figyelembe véve az amd és az intel szinte azonos tudással bír attól függ milyen teszt van ahol kicsit jobb van ahol kicsit kevesebb melyik hogy.