Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
Be is b@szna, ha 4k-ban cpu limit lenne, még az SLI ellenére is, szerintem ott még egy Semproncs/Celeroncs is kihajtaná a TX-eket.

Az a baj, kerestem, de nem találtam igazán jó átfogó videótesztet, ahol sok ma is népszerű single és multi játék (régiek és újak közül is) szerepel. Méghozzá legalább egy 980 társaságában, 1080p/1440p és 2560p min/med és max beállítások mellett. Egy ilyen teszt jól megmutatná a különbségeket általánosságban és hogy mikor beszélhetünk inkább gpu limitről.
Ha lenne lehetőségem simán összedobnám, pedig legalább 40-50 játékról van szó, még ha 2-3 hónapig is tartana.Na meg sokan amúgy alapnak veszik a tuningot, pedig a felhasználók elég elenyésző hányada alkalmazza és itt pl jól látszik (perze nem mert igazából elég kevés játékkal mértek), hogy tuning nélkül az i5 4440 jobb vétel mint az FX8350.
mod.: Jah, igen delid csak 4,5Ghz+ mellé kell már igazán ahogy megfigyeltem, addig meg elég egy jobb hűtő is.
Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest