Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Zártam, ezzel már sok téma foglalkozik.
-
Suliro
senior tag
Bővebben: link és keress, mielőtt topicot nyitsz.

-
G@ben
addikt
Én még annyit hozzátennék, hogy először el kéne olvasni az Alapelveket és csak utána fórumozni.

-
antikomcsi
veterán
válasz
!!Hamster!!
üzenetére
Szia!
Szerintem jobban jársz, ha már most rákeresel, mert valami azt súgja, hogy ez a topik nem lesz hosszú életű.
Javaslom az athlon xp, vagy a64 klubbot. -
!!Hamster!!
tag
nos, ezt a topicot azért nyitom, mert szeretnék venni most egy új gépet, és amd legyen nekem, de tuningok szempontjából ki milyen procit ajánl??? melyik ami még úgy megéri az árát, lehet húzni, nincs vízhűtésem, mert nem vok milliomos..
kösz
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- gerner1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i9 13900k
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest