Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
A Crossfire halott, vagy maradsz annal a regi kartyakkal vagy veszel uj kartyat de akkor nem lesz. Egyebkent nem kell ha egy olyat veszel aminek megfelel a teljesitmenye. Keveredes nincs a 6700/6700XT teren. Az elobbi 160bit es 10GB az utobbi 192bit es 12GB. A 6600/6650 sorozat a 128bit 8GB.
De ez nem az a topic ahol arrol lenne szo mit vegyel arra ott van ez [link]
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Ez most irónia akar lenni?
ugye az 
i'm confused...Más: Amúgy most ez a 24-i NDA off már tuti? Azóta nem láttam infókat... elégé pöpec lenne.
(#22001) fules
: Egyébként buta egy rajz, mert pont hogy nincs a polcokon egyetlen Pascal se
sőt most olyan infót hallottam, hogy még hónapok kérdése is lehet. Szóval bár nem közvetlen konkurencia a 480, de most durranthat egyet. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nem felesleges az, ha hoz egy 390X teljesítményt. (Ha netán feljebb tuningolva akkor még indokoltabb). Plusz jönnek még itt nagyobb felbontású textúra pakkokat használó játékok, és lehet egy erősen moddolt Skyrim/GTA/Fallout alá pl elkélhet.
Az már más kérdés, hogy megér-e ez 15000 Ft-ot. Jövőállóság és használt eladhatóság szempontjából szerintem igen. Vagy nem

Ja és persze én is starter árra gondolok mindig... de nem is szeretném azért augusztus végéig húzni. Max júli vége.
(#21712) Zsébernardo: Tsss! Ezt itt nem szabad leírni : D én már megtettem ... (Mondjuk valóban túltárgyaltuk kissé már... dehát infóhiányban már csak ez a rágógumizás marad)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugye az 
sőt most olyan infót hallottam, hogy még hónapok kérdése is lehet. Szóval bár nem közvetlen konkurencia a 480, de most durranthat egyet.