Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DaaVee5
    csendes tag

Sziasztok.

Az első AMD-s procimat fogom a tervek szerintem megvásárolni, és ezért is próbálok minél több információt összeszedni olyanoktól, akik értenek hozzá. Rengeteg reddites postot olvastam, hogy mit hogyan kellene beállítani először, és még mindig nem jutottam el oda, hogy teljesen tiszta legyen minden.

1. 3700X-es prociról lenne szó, amit egy MSI B450 Max-ba szeretnék belepattintani. Ár-érték szerint több helyen is ezt ajánlották (tudom, hogy nem mit vegyek fórum csak megemlítettem sorry)

2. Ravepriest1 videóiból sokat merítettem, és külföldi postokat is megnéztem, hogy több helyről informálódjak biztosan mindent helyesen csinálok. Viszont ki kérném akkor a ti véleményeteket is arról, hogy a "Használd Biztonságosan a Processzorod! - RYZEN 3000 Behangolás TUTORIAL " videóban szereplő tanácsok ténylegesen segítenek számomra, hogy megnöveljem a proci élettartamát? A videó megnézése után reddit-en találtam olyan posztokat is, hogy nem kell, aztán persze olyat is, hogy ezzel sokat segítek..

3. Az 1. hónapban, amint megveszem a procit, és alaplapot sajnos a régi RAM-okkal tudom őket használni, ami pedig egy kókány módon összevásárolt Kingston CL15 2133Mhz 8Gb + Kingston CL 15 2400Mhz 8Gb. A kérdés az lenne, hogy inkább ne rakjam bele őket, és várjam meg míg megrendelem az új ramokat?

4. Ha esetleg valakinek birtokában van egy olyan link,összefoglaló akármi, ami leírja nekem részletesen, hogy mit érdemes 3700X-el kezdeni, amint beraktam a gépbe. BIOS-ban és OS-en belül is az átküldené nekem? Ezzel kapcsolatban is csak RP1 videóit néztem, de nem szeretnék 1 helyről informálódni...

Ha esetleg rossz helyre nyitottam a posztot, akkor nagyon sajnálom.
    Előre is köszi,
    Dávid

Új hozzászólás Aktív témák