Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Elvileg igen, gyakorlatilag attól függ

Procija válogatja, hogy mennyire tudja feltölni a frekit, de ha nagyon sok szálat használ akkor amúgy sem lesz 4400MHz körül. Persze szilikon lotto függő a dolog, mert van akinek kevesebb feszt igényel, van akinek többet. Kevés szálon próbál minél magasabb feszt elérni és mellé pedig egyre durvább feszt. Emiatt melegszik mint álat hirtelen. Alacsony frekin meg nyilván jóval alacsonyabb fesz elég neki. Szerintem ha berkoltázod 4G-re is jóval kisebb lenne a fesz igénye. Illetve ha beállítasz neki egy max feszt, akkor a max frekit sem tudja felküldeni az égbe. Alap esetben adhat akár 1.4-1.5V-ot is, míg 4G-n lehet bőven ellenne 1.2V körül.
Nem próbálkoztam ilyennel, de elég jó vezérlése van a procinak és több mókolási lehetőség is van, amihez hozzáigazítja a többi paramétert. Szóval feszt is és frekit is korlátozhatsz és megnézed melyik milyen hőmérséklet tüskéket eredményez milyen freki mellett. -
Ribi
nagyúr
Elég sokan állítottak vent profilt, mert a proci simán ugrál 10 fokokat.
Fel kell húzni, hogy kb 45-50 fokig ne változzon a venti fordulat és kész.
3600-on kb frekivel arányosan olyan 22%-al lassabb így.
Kapcsold ki a PBO-t esetleg windowsban rakd energia takarékosra.
Lehet akkor sem boostol annyira fel. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Itt megnézném a pasztázást meg a hűtő rögzítését. A Brocke2-m képes volt 90 fok alatt tartani prime95 torture test alatt a húzott 8 szálas FX procimat, mikor a gép mért konnektori fogyasztása már 300W felett volt.
A 3700X meg jelentősen kevesebbet fogyaszt mint egy húzott FX, miközben a 3-as Brocken meg kicsit jobb is, mint a 2-es. -
Monoceros
csendes tag
Sziasztok!
Erre a kerdesre en is kivancsi lennek. Ma lett kesz a regen kiszemelt konfiguracio:
- Ryzen 3700X
- Gigabyte x570 Aorus Elite
- CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz
- Brocken 3Mindent alap beallitason hagytam a BIOS-ban, egyedul a memoria XMP profiljat kapcsoltam be. HWMonitor-ban most eppen 35-45 fok kozott ugrandozik alapjaraton, de a max. erteknel mar volt 71 is (nem tudom, itt mi volt, de most Prime95 kozben most 50-60 kozott ugralt, a vegen beallt 57-re). Ez normalis/jo ertek?
Elore is koszi a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Linux kezdőknek
- Oakley topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest