Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kireka
tag
válasz
Ezustroka
üzenetére
Nálam nem nagyon volt magas hőfok, de egy kis manuális tuninggal sikerült belnyalni a 96-97 fokba, egy kis prime95 jol oda tud porkolni. A 4.2 sehogy sem akar osszejönni, kapott llc azzal jobb lett. Talán 4175ot lehetne stabilizálni, de nem veszem észre hogy a 95fokos védelem aktivizálná magát.
Offset, azt csak ugy tudod meg ha elmész ameddig már nem indul/nem stabil, ha nem indult akkor kell egy bios reset. PBO tol és LLC-tol fuggoen -75 és -125mV között lehet adagolni kb.
Az 1.5 Volt az tökre rendben van, single boostnál, ki van facsarva az a szilícium
Jó alaposan visszavesz komolyabb terhelésnél.
40 fokos idle az nem tudom miert zavar, mert nem áll le a venti? Ha leáll és ugy 40 fok az szerintem nagyon is oké.
Freezer 33 tornyom van, direkt kontack, kb 2 hocso kontaktol a die-al a másik kettő meg dísz.
A hofok nagyon érdekes, de nem valós, ugrik egy nagyot és onnan lassu visszaszámlálás van, nem számit hogy már rég minden jéghideg a proci még mindig 60rol számlál vissza komótos utemben
Az a koromnyi hajszálvékony szilícium ne tartsa már a hőt ha közben rég kihült a kupak, illetve a félkilós hűtő is. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ezustroka
üzenetére
A mérnökök szerint így jó akik megalkották illetve azt már megbeszéltük hogy miért ennyi a hőmérséklet és miért nem releváns a korábbi procikbol erre bármilyen következtetést levetiteni . Mivel nem vagyok mérnök és hiszek nekik illetve procija válogatja melyik mennyire jól sikerült alulfeszeles szempontjából mindamellett pedig mindnek stabilnak kell lennie ezért másodlagos hogy szerintem mi lenne jó...
:)
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Jó alaposan visszavesz komolyabb terhelésnél.
Az a koromnyi hajszálvékony szilícium ne tartsa már a hőt ha közben rég kihült a kupak, illetve a félkilós hűtő is.