Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Miért ne ? Játékból csökkenetettek a csíkszélességen.

Ha tényleg tudnak számottevően csökkenteni még a Zen2 fogyasztásán, akkor az már övön aluli lesz a piaci verseny tisztaságát tekintve.
Eszembe jutott a Móricka vicc, amikor nekik már mindenük megvan. Tegnap, mikor faterja hazajött részegen, behányt a szekrénybe és akkor mondta az Anyja, hogy már csak ez hiányzott ! 
-
Chaser
legenda
feszültségből levettem 0,2v-ot, ramnak adtam +500mhz-et - 2000-et -, kis zafír itx, gyárilag 6ghz-es ramokkal, 8-on is ugyanúgy megy a furmark, gpu gyári 1244mhz, azt még nem néztem mennyit menne...így furmark alatt sem mondanm hangosnak...na ilyen selejt bármikor jöhet ( :
és jah, idle nem sokat lehet velük csinálni, zenekkel sem, mivel idle nálam nem sokat lesz a gép így nem érdekel, de egyébként akármilyen kotsog' intel, azt vettem volna
pár éve volt egy brand hp gépem mutatóba, i5 6500, ssd, win desktop valami 12w körül...pffffffffff
-
Alpi.
addikt
Nem, annyi nálam.
Egyébként azóta is megy gond nélkül ezzel a setup-pal 24/7-ben.Arra az ominózus (nemtomanevét) semmit sem tudunk a prociról, minden auton volt, de az llc-t állítgattuk esetről van szó ? Mert ha igen, azt hagyjuk is ! Vicc kategoriát sem éri el, inkább siralmas.

Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Autós topik
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eszembe jutott a Móricka vicc, amikor nekik már mindenük megvan. Tegnap, mikor faterja hazajött részegen, behányt a szekrénybe és akkor mondta az Anyja, hogy már csak ez hiányzott !