- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
válasz
Foglalt név #5983 üzenetére
Magam is egyetértek.
Megjegyzem, DerBauer ízléstelen és gyermeteg (ld. névgúnyolás) ekézését azért sem értem, mert a vitatott videója végén kifejezetten hangsúlyozza, hogy a következtetéseitől függetlenül kifejezetten ajánlja a procikat (kb. 18:50-től az angol, 21:58-tól a német nyelvű változatban), a német verzióban kb. magasztalja őket. Ez a beteg fanaticizmus, a "bubble", a "sztárkultusz" gondolkodásmód, hogy az istenített személyt, terméket alappal sem lehet kritizálni, semmi negatívum nem közölhető, hangoztatható. Nekem ez rettenetesen visszatetsző, mert ez a diktatúrák és a kiszolgálóik gondolkodásmódja, ezt láttam gyerekkoromban, ezt látom jelenleg és legalább egy szakmai fórumon a nyílt és egészséges vitát kívánnám, nem a bármiféle ellenvélemény csírájában elfojtására törekvést.
Tudom, most jön, hogy nincs is Zen2 CPUm, idióta vagyok, hülye vagyok, Intel fanboy vagyok, hogy képzelem, hogy beleugatok, jön a banhammer (régiesen szólva). -
hokuszpk
nagyúr
válasz
"Tehát ha jól értelmezem, akkor a gyártó kihozott egy terméket, ami egyébként üveghangon jár és ebben az állapotában"
igen, errol szol az xfr, a pbo es a tobbi magia, ezert van benne tobbezer hoszenzor, hogy maxra jarathassa magat.
jo lesz hozzaszokni, mert gondolom az AMD nem azert fejlesztette ezt a tekknologiat hosszu evekig, hogy aztan rovid uton elhajitsa. a Navi is igy mukodik, meg a kozeljovo AMD produkcioi is igy fognak mukodni.
aki 50% tuningpotencialra vagyik, kenytelen lesz Intelt venni."Szóval ahol a cég hibázott(ha ez hiba), hogy túlzott elvárásokat generált, lásd a korai órajelekre utalás, azt ezt követő pletykák és a korai tesztek hangvétele."
nemtudsz mutatni olyan forrast, ahol a ceg utalast tett volna az orajelekre. csak minden idiota atvette az Adoredes pletykat, a tobbi meg elhitte. az AMD ott hibazott nagyot, hogy tartotta magat a "nem kommentaljuk" politikahoz ahelyett, hogy kiadott volna valami erosebb cafolatot.
-
csiga8
senior tag
válasz
"Ráadásul a feltüzelt AMD szimpatizánsok, leidiótaintelfanboyoznak bárkit, aki nem elvakultan hirdeti az új igét, amit tovább szítja az ellentétet a számtech fórumokon, közben a világ másik 99%-a meg semmit nem tud erről a biliről."
Inteles fórumra nem igazán járok, nincs ott semmi "érdekes" számomra. Ha véletlen mégis, inkább csak olvasok. AMD-s vonalon nem ezt tapasztalom, az Intelesek nem csak olvasnak és nem építő jellegű a hozzászólásaik. Vehetnének rólam példát...
Amikor meg a kötekedő, nem építő jellegű hsz miatt meg válaszolnak nekik, akkor az - szerintem- nem "leidiótaintelfanboy"-ozás.
Az Intel gusztustalan, félrevezető, megtévesztő marketingjei és hazudozásai miatt megtévesztetett, félrevezetett userei tényleg ökölben szorított kézzel mantráznak. Ha erre reagálnak, akkor az akár lehet (ha olyan szinten van megfogalmazva, hogy azért ők is megértsék) a - szerintem okkal - "leidiótaintelfanboy"-ozás, de nem "bárkit".
Az idióta, - írhatnám nagybetűvel is hogy IDIÓTA - Intel-AMD, Nvida-AMD, meg pl Stihl-Husqvarna fanatikusok mindenhol vannak, de érdekes, hogy az önigazoló, lekezelő, nagyképű és "buta" userek jellemzően az Intel, Nvidia, Stihl vonalon vannak, lejáratva ezzel a maradék 90-95% NORMÁLIS felhasználót.
-
Yany
addikt
válasz
Nagyon szépen összefoglaltad! +1
-
joysefke
veterán
válasz
Tehát ha jól értelmezem, akkor a gyártó kihozott egy terméket, ami egyébként üveghangon jár és ebben az állapotában (egyesek szerint túlfeszelve, nekem pl. 4125-höz 1.375V jár all core teszt alatt) képes milliszekundomokra elérni a hirdetett órajelét megfelelő körülmények között.
Ez lehet, hogy tényleg így van.
De feltételezem, hogy nem a max turbó órajelért illetve az alacsony feszültségek miatt vetted a procit, hanem a teljesítménye esetlek egyéb kedvező mutatói miatt. Az pedig a start óra mindenki számára ismert volt és nem változott negatív irányban. Azt sem lehet mondani, hogy a reviewerek extra tunningos példányokat kaptak vagy olyan környezetben és beállítások mellett teszteltek (alaplap-hűtés, memória)ami kedvezőbb képet festett volna a termékről.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nem jól értelmezed.
Locutus: ahelyett hogy fanboyozol inkabb gondolkozz el rajta miert boostolt jol a korabbi SMU FW-vel. Itt a topikban is van egy kollega aki bebizonyitotta ezt es sok masik mashol akinek a legujabb agesa mellé moddolt regi SMU FW megy. Specifikacionak megfelelő órajelekkel.
Abu felvetését is félreértelmezik sokan mivel a visszajelzés megváltoztatása nem jar belső teljesitmeny valtozassal csak végre fogja latni az egybites user is a boost orajeleket.
Mint ahogy azt is félreértelmezik sokan hogy "miliszekundumokra" boostol fel, őket el kell keseritsem de ez nem egy 14++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nm faék intel hogy odateszi főni nyéregázon oszt jóvanazúgy Béláim majd throttlingolunk ha ránkolvad a chiller. Pont a PBO mukodese miatt lenne a specifikaciokon feluli orajel automatikus elérése miatt hogy felé tudjon futni szukség esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest