Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
jocomen
üzenetére
1db 8 éves 640gb-os winyó van.
Guru3d-nek a teljes terhelésnél sem ment 175W-ra, hanem csak 145-ig, tehát vmi +30W-ot okoz folyamatosan, és így ki is jön a 90W körüli netezős fogyasztás, ami náluk csak 55-60W, és náluk nincs benne winyó.
Szerintem a ventillátorok miatt lehet még kicsit több a fogyasztás, mert a procihűtőn kívül pörög másik 4db is
(bár 1et lekapcsoltam, szóval csak 3)Utánaolvasva elvileg a dvd író 1,5-5W idle-ben, a HDD 6,5-9W, a ventillátorok darabja is 2W körül csipegethet.
A memória nem néztem mennyi extrát eszik 3200mhz-en az 1.2V-os 2133mhz-hez képest, és ami érdekes még, hogy az alaplapok elég bőszen szórhatnak akár 80W-ig is. Az én mindenütt világítós csodám tuti többet kér és 25W helyett 40+W körül fogyaszthat, úgyhogy kb. meg is van az extra 30W, ami végülis nem nagy mennyiség, de ha most fillérb@szó lennék, és azt nézem, hogy 60W helyett 90W-ot eszik, az biza +50% fogyasztás, és ha teszem azt 10ezer Ft lenne az éves villanyszámla a gép rendszeres 24/7 használata miatt, akkor emiatt ebből 15ezer Ft lesz, az áramdíjak közben hosszú távon évről évre növekszenek, és alsó hangon 6 év alatt (remélem lesz azért 8-10 is mire cserélni kell a gépet) ez bizony minimum extra 30ezer Ft lenne, ami addigra ha vga váltás jönne képbe, akkor "ingyen" egy fokozattal erősebb kategóriát jelenthetne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ettől függetlenül nem kötök ki semmit, de jó volt írni róla

-
Yany
addikt
válasz
jocomen
üzenetére
A gondolatmenek ott suta picit, hogy 100% játékra nem sok értelme van Ryzent venni, mert az nettó visszalépés egy azonos árú i7-hez képest. De(!)... a Ryzen pont attól jó, hogy ha valaki nem játékkonzollá ledegradálva használ egy PC-t, szinte minden más téren előjön az ereje, ahol viszont igenis sokat számít a RAM, szinte mindenhol. Lehet bottleneck-ként is értelmezni az eredményeket, de felfoghatjuk úgy is, hogy értelmet adott a gyorsabb ramoknak. Ennek a RAM gyártók biztos örülnek mellesleg.
Nagyon a játék témája körül forog mindenki, amikor a Ryzenekről van szó, pedig bőven túlmutat ezen (időtállóságban és teljesítményben is). -
schawo
titán
válasz
jocomen
üzenetére
Úgy, hogy a minimum mindig az egész másodperceben megszámolt összes képkockát jelenti. Ha van egy másodpercben akadás, mellette meg pörgő fps, akkor az egész másodpercben sok képkocka keletkezik, az értékből nem lehet kiolvasni az akadásokat. Erre csak a %-os eloszlás alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bár 1et lekapcsoltam, szóval csak 3)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon a játék témája körül forog mindenki, amikor a Ryzenekről van szó, pedig bőven túlmutat ezen (időtállóságban és teljesítményben is).