Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
-
Walter_White
senior tag
"amd lap szar sata vezérlő" ? 10 Sata Portom van, abbol 8db-on HDD\SSD\DVD író van +
egy M.2-es SSD NVME-s , és nemigen érzékelek ebböl semmit."amd lap elavult Audio Chipset Realtek ALC892", Mi?
Azért azt ne felejtsük el, hogy míg a legolcsóbb Z270-es alaplap 38.000 - jelenleg 4mag\8 szál rakható, a maximum ha jól tudom, majd a most megjelenő 6\12-szálas procik. - de szerintem a Z270-nél biztos lesznek megkötések. Nem utolsó sorban az sem mind1, mit fog használni a kupak alatt az Intel.
X370-es lap 50.000Ft a legolcsóbb: AM4-es foglalat 2020-ig támogatott- 4 magtól-8mag\16 szálas procit belerakhatsz. - elég széles skálán mozog, az igényeidhez mérten.
Ki mondta hogy kötelező X370-et alá pakolni? B350 is létezik, ott is megy a Tuning-akármelyik Ryzen procival.
Memória oké: az az egyetlen 1 kényes pont, az elszállt árak miatt, viszont Biossal megoldják a lapgyártók
Ryzen 1600 - 78.000Ft
6 mag\12 szál - vajon az Intel ugyan ezt mennyiért fogja adni Z270-be\Z370-be?
i5 7600K - Fizesd ki a K-s felárat, hogy tudj tuningolnirendben- húzzuk meg, - peches vagyok, mehet a Delid a kívánt órajelért
- szerencsés vagyok, elértem a kivánt órajelet, de még mindíg 4 magnál tartok.
Jó az Intel, de mostmár méltó ellenfélre akadt. (és hogy a mostani teljesítményt, úgymond "Béta" stádiumban érte el, na az szerintem elég korrekt) - Biosokat meg várjuk továbbra is, memóriakompatibilitás miatt.
-
HSM
félisten
LOL.
-35K-ért fullos B350 lapot kapsz, amiben húzni is lehet őket.
-Ramot ugyanzt tudod belerakni, ugyanannyiért.
-Az 1600-as Ryzen reggelire megeszi az i5-öt bármiben.
-IGP nagyon hasznos, 2000Ft egy diszkrét használt VGA, ha csak kép kell.
-Ha csak 2933-on hajtod a ramot, ami a topik 99%-ának megy, simán jó.
-Szinte az összes alaplapi hang kuka. Igényesek vesznek hangkártyát, igényteleneknek mindegy. Volt szerencsém a "modern"1150-hez, egy 2000Ft-os használt 10 éves Audigy 2 porba alázza hangképre.-SSD problémáról bármi forrás?
-
Márk
senior tag
Azért azt vegyük figyelembe, hogy az LGA 1151-es foglalatba csak 4 magos proci tehető, míg az AM4-be akár 8 magos is, továbbá az LGA1151 az egy kifutó széria, az AM4 meg még velünk lesz legalább 2 évig, és akár majd a Ryzen 2 is tehető bele, tehát jövőbiztosabb rendszer építhető rá.
Szerintem aki ennyi pénzért vesz procit, az konkrétan leszarja az IGP-t.
"amd hónapokig szarozol és se biztos hogy megy a ram 3200mhz, amúgy meg 15-20%-al lassabb"
Cáfolnám, ugyanis csak okosan kell ramot választani és semmi gond, továbbá nem lassabb 15-20%-kal. Több magot kihasználó programokban picsázza rendesen.
"-amd lap szar sata vezérlő"
Van rá bizonyítékod is vagy csak ez egy ilyen beböfögés a részedről?
"-amd lap nem megy minden ssd-vel"
Lásd előző kérdés.
"- amd lap elavult Audio Chipset Realtek ALC892"
Alaplapgyártója válogatja. Van aki ilyet tesz rá van aki olyat.
-
->Raizen<-
veterán
Miért szar a sata vezérlő? Egy 1700x vs 7700k játékokban gyors ramokkal kb egál szint, árban is nagyjából az, az alaplap hozzá igen, drága de ott a 8 mag. Igp a játékosok 99%nál tiltva van inteleseknél kb olyan mint ha nem lenne a magas dram árak miatt kell jól meggondolni ki ugrik fejest az am4-be de feljött az amd az intel szintjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4) ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest