Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
schwartz #6116 üzenetére
A drágább lapokon itt is jobb kodek van már. Pl. Giga B350 Gaming 3-on már "modern" ALC1220, mint az Inteleken: [link]
Bruttó 36 000Ft-os lap, szval nem egy horror összeg [link]. Csak a legolcsóbb B350-eken van gagyi codec. Mondjuk az ALC1150-es tapasztalataim után nem sok reményt fűznék az utódjához sem.Kb. a pentium 4-ek óta ezt lehet hallani minden évben, hogy hű, mennyit fejlődtek a modern alaplapi hangkártyák, közben meg ugyanolyan hallgathatatlan dobozhangúak, mint 15 éve is voltak, csak talán kevesebb elektromos zajjal fűszerezve. Szerintem ez igényes zenehallgatásra totál alkalmatlan. Persze, lehet velem van a gond, hogy 8 éve megvettem egy akkor 50 rugós hangkártyát és az a szint, de az teljesít is, a számát se tudom, hányadik gépemet éli túl... No,meg az azelőtti öregebb vasak is teljesítettek. Volt jópár Audigy, Audigy2-m, X-fim....Az ALC1150-nél még az első generációs Audigy1-ről is szebb emlékeket őrzök, pedig azt kb. 1000Ft-ért vettem már akkor is apróról kb. 10 évvel ezelőtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szobaakusztika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Witcher topik
- Filmgyűjtés
- Robotporszívók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest