- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
darealkilla #42965 üzenetére
Hát dunno, alulfeszelve, alacsonyabb frekin is 85°C-os, azért az annyira hűvös. Ezzel együtt az, hogy Win asztalig se jut el, az nem sok jót jelent. Benne van sajnos a pakliban, hogy esetleg haldoklik...
Én megpróbálnék egy újrapasztázást, hátha. A szétszerelés már csak azért is jó ilyenkor, mert lehet szemrevételezni a kártyát, nincs-e valahol esetleg valami csúnyaság (pl. eleresztett forrasztás).
-
darealkilla
aktív tag
válasz
darealkilla #42965 üzenetére
Most 85 fok GPU, 65 fok VRM, 160W fogyasztás (950MHz, 1008mV) és befagyott fél perc furmark után....
-
Cifu
félisten
válasz
darealkilla #42963 üzenetére
A VRM-ek hány fokosak (GPU-Z-vel például megnézheted)?
Szétbontva, újrapasztázva volt már valaha? -
juve600
nagyúr
válasz
darealkilla #39510 üzenetére
nekem ma jött meg a sapphire nitro,eddig nagyon jó,halk és hűvös
-
BullKoxa
őstag
válasz
darealkilla #39458 üzenetére
Az én Msi 390-m 1100/1575-n böngészés közben 35C° . Nálad valami nem jó. Én 20%-n hajtom a ventiket ha nincs terhelve. egyedi ventiprofil, és minden jó.
-
süttyő
tag
válasz
darealkilla #39467 üzenetére
Full hd-ban mennének a játékok. Nemtudom a 390-ek milyen árban mennek hardveraprón.
De ha belefér a keretbe akkor meggondolom. Nagyon nagy gépigényű gam amivel játszom az a gta 5 de azis csak elvétve. Inkább World of warcraft-al szoktam játszani. Illetve az újabb játékokat szoktam kipróbálni.
Semmi hardcore gaming! -
Gtaati
őstag
válasz
darealkilla #39461 üzenetére
Helló!
Köszönöm a válaszodat!
-
Gtaati
őstag
válasz
darealkilla #39458 üzenetére
Helló!
Nekem is Arctic F12Pwm van. Én is morpheusba gondolkodok elsősorban a zaj miatt, másodsorba meg a vga hőmérséklete miatt.
Legrosszabb esetben marad az alaplapi vezérlés... -
Cifu
félisten
válasz
darealkilla #39432 üzenetére
Bocsánat, akkor ezek szerint nekem is sima Morpheus I.-esem van. Félre voltam tájékoztatva...
Elnézést mindenkitől, akit ezáltal megvezettem.
-
Cifu
félisten
válasz
darealkilla #39428 üzenetére
Így vettem a kártyát, a hűtőt, ventit és a rászerelést is az előző tulaj oldotta meg. Az rémlik, hogy a VRM hűtéssel neki is mókolnia kellett.
@Gtaati: Sajnos nem tudom, hogy mennyire hangos az XFX hűtése, azt írtam, hogy 50%-on járatva a ventiket a kártya alapfrekin nagyon csendes, tehát ha zajos az XFX, akkor ez egy opció. Csak hát ne feledjük, hogy ez azért alsó hangon is ~20e Ft-s befektetés, és a vége lehet hogy nem pont olyan lesz, amire számítanál.
De ez csak a saját véleményem...
-
Gtaati
őstag
válasz
darealkilla #39428 üzenetére
Igen kiegészítőkben van különbség... de azok sem jelentősek. Arra én is kíváncsi lennék, honnan sikerült beszerezni.
-
Gtaati
őstag
válasz
darealkilla #39424 üzenetére
Én is arra gondoltam h kis műanyag vagy bakelit alátét és úgy a hátlapot visszarakni majd..... De ez még a jövő zenéje, egyenlőre a tervezgetés megy még
-
Gtaati
őstag
válasz
darealkilla #39421 üzenetére
Helló!
Értem és köszönöm! Igazából kb engem is a hátlap tart vissza a legjobban. Azt kellene valahogy megoldanom hogy mindenből a morpheus cuccai kerüljenek fel és maradjon a hátlap is
-
weri
senior tag
válasz
darealkilla #39370 üzenetére
Nekem a betaval sincs problemam :d Minden zokkeno mentesen megy.
-
juve600
nagyúr
válasz
darealkilla #39368 üzenetére
ok
Crimson Edition 16.8.2 Hotfix 200mega körül van
a 16.7.3 meg 350 mega körül
vagy a 16.7.3 a whql-es ?
-
juve600
nagyúr
válasz
darealkilla #39366 üzenetére
én a amd driver-ra gondoltam hogyaz utolsó hotfixes ?
win-ből nekem is a legfrisebb van -
juve600
nagyúr
válasz
darealkilla #39363 üzenetére
a hotfixes ?
-
válasz
darealkilla #39343 üzenetére
Alaplapra kell kotni a ventiket ami tudja szabalyozni es kesz . Nalam is lapra volt kotve a Peter-en levo 2db akasa viper venti as 7950 en.
-
Raggie
őstag
válasz
darealkilla #39340 üzenetére
Hát ha azt szeretnéd, hogy megálljon, akkor mást kell keress, mert ez bizony nem fog megállni, csak ha kihúzod a csatit...
-
TeeBee73
veterán
válasz
darealkilla #39340 üzenetére
[Troll On]Dobd ki a pitsába, menj el szórakozni, aztán októberben vegyél egy RX490-et.[Troll Off]
Lehet, a ventik nem tudják a nullmenetet.
-
ViSAS
senior tag
válasz
darealkilla #31209 üzenetére
Így már érthető, köszönöm. 1-2 hónap és csatlakozok a 390 tulajok táborába.
-
darealkilla
aktív tag
válasz
darealkilla #31209 üzenetére
Meg nálam a vga alatt van a passzív cpu hűtő, bár az alapfeszen 4 gigán hajtott ivy nem egy kazán...
-
ViSAS
senior tag
válasz
darealkilla #31201 üzenetére
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
Idle állapotban 60°C nem sok egy kicsit?Legalábbis (#31197) Malibutomi kolléga elmondása szerint az övé 40°C alatt van olyankor. Maximumot illetően pedig úgy látom 70-75°C-al kell számolni, ez egész korrekt ekkora TDP-vel.
MSI-t elég durva felárral adják, ~133 ezerért találtam iPon-on.Máshol nem láttam készleten. Azért ez elég meredek a Sapphire ~110 ezres árával szemben.
A venti cserét hogy érted? Egyszerűen lehúzod a NYÁKról a gyárit és a gyári helyére fér egy 12cm-es? A gyári mekkora?
-
korcsi
veterán
válasz
darealkilla #31135 üzenetére
Memória mennyin megy ilyenkor?
-
oliba
őstag
válasz
darealkilla #31135 üzenetére
Mert ilyen remekül működik az AMD Powerplay
-
oliba
őstag
válasz
darealkilla #31132 üzenetére
Már ha netezel, kikapcsolt GPU gyorsítás mellett, akkor is dobálja az órajeleket
-
kingpython
aktív tag
válasz
darealkilla #31132 üzenetére
Valami biztos megy, ami használja, mert pl. nálam 0 % alatt, ha megy a tv Turner, akkor 1078, ha kikapcsolom, visszaáll
-
korcsi
veterán
válasz
darealkilla #29663 üzenetére
A 3db inkább 9cm átmérő körül van.
-
Zsohi
őstag
válasz
darealkilla #29567 üzenetére
Igen. A teljesítménye bőven elegendő lesz, ha a videokártyát nem akarod komolyabban húzni.
(#29571) Xmister: A hűtéssel nem voltak gondok, 85 fok főlé egyetlen játék alatt se melegedett. A VRM, pedig még a 80 fokot se érte el, miközben a kártya stabilan tartotta az 1300Mhz-et.
-
Speed®
titán
válasz
darealkilla #29567 üzenetére
Elvinni elviszi valszeg..de mi értelme a passzivitásnak ilyen setupban, az értelmetlen rizikón felül..? Árában túlméretezett félpasszív is lehetne, ami szintén ~néma.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
darealkilla #29551 üzenetére
Gigabyte G1-ről elég jók a vélemények a zöld oldalon is, és fentebb is írtak már pár szót a 390-es variánsról, ez alapján nem tűnik rossznak.
MSI és Asus karikat én nem igazán ajánlanám, ezek hűtése a 290-es szérián se vált be túlságosan, bár nem tudom MSI-ék változtattak-e valamit a hűtésen, de az Asuson nevéből kiindulva ugyanaz a trágya DCII van mint a 290es szérián ami nem volt az igazi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
darealkilla #29547 üzenetére
Nem hinnem hogy az Asus jobb lenne mint az MSI vagy a Sapphire. Ranezesre szinte ugyanaz mint a DCII csak harom ventivel.
Viszont az emlitettek jok, en nem cserelnem le a hutest rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest