Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
FoLey-v
üzenetére
A gyári gap pad mindig szar. Tippre 3-4 W/mk a hővezető képessége. A normális padok úgy 10 körül vannak. Ezeknek még az ára tűrhető. Persze nem tudom, hogy ezzel érdemes-e foglalkozni.
Az én vizemhez gyárilag azt hiszem, hogy 5W/mk-s padot adtak, amivel a tesztek alapján 60-70 fokos a vrm hőmérséklet huzamosabb terhelés alatt. Én nem teszteltem, hogy nekem milyen volt, mert a hűtéssel rendeltem 14, vagy 17W/mk-s padot. Ezzel ha jól emlékszem, akkor tuning nélkül olyan 28 és 32 fok a VRM hőmérséklete. Tuningolva is alig több. Ennyit számít a jó pad
A házhűtéshez annyit, hogy ha a házad kivitelezése gyárilag szar, akkor a jó istent is beleteheted, akkor sem lesz tőle jó. A ventillátor cserétől sok különbséged nem lesz. Többnyire a fordulatszám számít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest