Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Raggie #42212 üzenetére
Kösz, ezekről az "altered Wattmanokról" nem tudtam, majd rájuk nézek.
(#42213) oliba:
Na erről beszéltem..
"Nálam semmi gond a legújabb driverrel és AB-vel"
Ilyet ne írjunk többet kérlek, nagyon félrevezető, ennek apropóján mentem egy kört a legújabb driverrel & 4.4.2-vel és természetesen ablakon kidobott idő volt..
Alulfesz tökéletesen működött a Cifu által taglalt, általam driverrel megnevezett időpontig.
Kipróbáltam most mint írtam, pontosan ugyan úgy kuka, btw.., az MSI AB utolsó pár verziójának descjében (Guru3D) Unwinder részletesen leírja/kitér a problémára.., a fórum részről nem beszélve, ugye.
Feszt adni magam is tudok, mindig is tudtam, a gond az hogy az említett időszaktól fogva elég furán kezeli még a beállított plusz feszt is, ezért kérdeztem rá direkt h "érvényesül-e" tapasztalataid szerint, ajánlom figyelgesd, meg fogsz lepődni.
Ugyan ott vagyunk ahol kétezerqrvatizenhét elején, unoffical OC & powertune állíthatóság teljesen kuka, alulfesz az biohulladék tároló mert merevre fagy, az extra fesz pedig olyan amilyen, jobb esetben problémát nem okoz. Summázom, használhatatlan..
Amíg ez így van továbbra is mindenkinek le fogom írni itt a topicban aki MSI AB/egyéb 3rd party mellett anomáliákat észlel, ugyanis sokkalta reálisabb sem mint új win telepítésre vagy bármi egyébre buzdítani adott felhasználót.
Btw.., az alulfesz továbbra is "csak" 2D modeban kuka, azaz instant halál.
Ha pl egy Valleyt futtatok a háttérben, ablakban és úgy alkalmazom adott beállításokat akkor gond nélkül megy, egészen addig a pillanatig amíg ki nem lépek belőle, megszűnik a 3D terhelés/órajel/state és elszáll a francba. Van erre egyébként egy-két funkció az AB-ben, pl a forceconstantvoltage de annyit ér mint halottnak a csók (már..), az AMD gondoskodott róla hogy sehogyan se menjen normálisan..Korábban amikor csak finomabban gáncsolgatta őket az AMD még az is egy megkerülő trükknek számított h ki lehetett húzni a PowerTunet a kártya/BIOS alól, gombnyomásra ugrott az utolsó statere/beállított max órajelre így nem jelentett gondot a(z) ekkor csak elméleti 2D-3D váltás. Egy-egy klikk volt csak játék előtt és után, játék közben pedig mindenféle energiatakarékos hikomat sz@r nélkül futotta ki magát a kártya alulfesz vagy éppen OC mellett, régi szép idők..
(#42214) Cifu:
+1, sokadjára.
-
Cifu
félisten
válasz
Raggie #42212 üzenetére
Ezt a meccset lefutottuk már Abuval, talán te is olvastad. Tök jó, hogy az AMD ennyire a lelkén viseli a vásárlói sorsát, csak közben a finomhangolást kiveszik az ember kezéből, illetve odaterelik a hulladék wattman elé, amely az AB után egy rémálom minden szempontból.
Abu szerint ez fejlődés, mert "megóvja" az AMD a felhasználókat a 3rd party szoftverek káros hatásaitól, mi szerintünk ez visszafejlődés, mert amióta a Radeon név fut az AMD-nél, ilyen hulladék támogatás 3rd party szoftverek felé nem volt (tudom miről beszélek, anno a Radeon 32MB DDR-től kezdve tapasztaltam, mennyire rá van a felhasználó utalva a 3rd party szoftverekre...).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Update 10.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest