Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Cifu #40672 üzenetére

Őszintén szólva fogalmam sincs.. :(

Annyi a történet ugyanis, hogy nagyjából most egy éve h Win10-et használok és annyira szörnyen undorodom tőle már az első pillanattól, sok év Win7 használat után.., elmondani nem tudom, azonban DX12, mehh.

Hetekbe került mire épkézláb valamit sikerült faragnom belőle. Jött a nyár/Anniversary és egy belső hang azt mondta itt az idő h letiltsam benne az Updatet, amíg az esetleges hibákat amiket az Anniversary behoz ki nem javítják. Óriási mákom volt emiatt ugye, mert ez az Updateje "sokak szívébe belopta magát"..

Viszont, időközben/eddigre már sikerült kiirtanom a sajátomból mindent ami zavart, a háttérfolyamatokat/tök felesleges erőforrást zabáló "szolgáltatásokat" a felére/tán harmadára redukáltam és a víz kivert egy esetleges tiszta telepítés gondolatától is, mivel kezdhettem volna az egész manővert előről.. és itt jön az miért nem tudhatom, hát azért mert a mai napig nem lőttem neki vissza az Updatet/nem voltam hajlandó tiszta telepítésre.. :N

Ergo 1511 (10586.494)

Szóval akármitől is hülyült meg nálatok a Defender, szerencsére nálam erre esélye sem volt, azóta is hibátlan, így a beleölt.."tudni sem akarom" kategóriás isten tudja hány óra után.

Majd talán a következő nagy frissítést már bevállalom, úgy hiányzik mint disznónak a kés mondanom sem kell. Creators néven fog jönni hamarosan ha jól tévedek, a felhypeolt "Game mode"-al, ami valószínűleg hatékonyságát tekintve egészen a 10%-át fogja tudni hozni annak, amit irtás/herélés szinten elértem a 1511-essel.. :DDD ;]

Új hozzászólás Aktív témák