Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricinus13
üzenetére
Én azért építettem a pc-t mert próbáltam egy aranyközéputat a pc-s jobb grafika és a konzol között. De kezdem azt érezni, hogy 1 milla körül kéne pc-t építeni ahhoz, hogy azt a szintű folyamatosságot elérjem fullgraffal mint konzolon mediumon, ez viszont baromira aránytalan. Nem éri meg.
-
válasz
ricinus13
üzenetére
Szerintem kicsit félreértettél. Én mindig is pc-s voltam, ezt a platformot kedveltem. Volt idő amikor az új hardver megoldotta a problémákat, de manapság sokkal mostohább a helyzet. Biztos van több ezer szépen futó pc-s játék valahol, de amiket én az utóbbi időben kipróbáltam, kivétel nélkül mind produkálta a zavaró fps ingadozást. Ezt részben megoldottam segítőkész fórumtársak segítségével, de amint egy megoldódik, már jön is a következő probléma, csupán erre akartam utalni. Ez a fajta szenvedés konzolon nincs. Nem pc-s konzolos vitát akarok szítani, de ami igaz az igaz. PC-n rengeteg a szívás. Konzolon meg meg kell elégedni a szerényebb grafikával. És ha lenne bill + egér konzolon, nekem az bőven elég lenne. Kicsit szerényebb grafika, cserébe nyugalom és játékélmény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Eladó 2db Pixel 7
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi