Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Runner_fxr #36940 üzenetére

A Crysis3 (annak is ez a pályrésze) nagyjából a kivétel erősíti a szabályt esete, messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni belőle. :N

Nem tudom i7-el hogyan szalad itt, mit produkál mellette a VGA, az elmúlt másfél évben cirka féltucat fórumtárs ígérte meg hogy felveszi, azóta is ezen dolgoznak.. :DDD
    Az biztos hogy csak emiatt nem éri meg, GTA V tud még helyenként hasonlót produkálni, alkalmanként ("belvárosban") a Fallout 4.

Korábban már leírtam a véleményemet az ajánlós topicokról, nem feszegetném újra.
    Teljesen jó a 6500as, CPU limitet vagy ahhoz közeli helyzetet magas(abb) órajeles RAM-okkal is lehet valamennyire kompenzálni. A legtöbb játékban szerintem csontra kihajtod a kártyát, DX12 is a kapuban, szóval no problemo.. :N

Aztán ahogy írtam is, próbáld ki 1440p-ben, mulatságosan hathat de ahol 1080p-ben CPU limited van ott 1440p-ben esélyesen nem lesz és mivel a kártya is ki tudja pörögni magát az FPS is megmarad, stabilabb lesz, egy-két beállítást visszaveszel és sokkal szebben fog futni.

Új hozzászólás Aktív témák