Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricinus13
üzenetére
Legrosszabb esetben ez lesz, ha semmiféle kompromisszumra nem hajlandóak. De ezt még átgondolom.
Malibutomi: Levett oldallappal is az a 80 fok is összejött 5 perc alatt és max 20 percig ment a teszt.. Ha tovább hajtanám lehet melegebb is lenne, bár eléggé beállt erre a hőfokra.
Viszont a vrm 1-es hőmérséklet ekkor is 95 fok körül van. Az nagyon soknak tűnik még így is. Annak mennyinek kéne lennie?
Zárt házban 105 fokos is volt.Jelenleg 2 db venti van a házban, amit gyárilag adtak hozzá, szerintem 120-as. Egy elöl fúj, egy hátul szív.
Veszek 2db-ot felülre, úgy emlékszem oda is 120-as megy. De akkor már lehet az oldallapon a plexibe is kéne lukakat furkálni még egy ventinek.
Szívem szerint inkább kicserélném a vga-t egy másikra, de épp erre gondoltam, hogy tesztpadon nyilván nem fog kritikusan melegedni aztán kapom is vissza hogy jó. Ha meg elállok a vásárlástól vagy veszek másikat, csak jóval drágábban van alternatíva. 980ti biztos nagyon jó, de több mint 200k, annyit biztos nem adok vga-ért, már ez is húzós összeg volt akciósan is. Még átgondolom mi legyen, 2 ventin nem múlik, megnézem mit mutat úgy.cain69: 424W? Ajjaj.
Akkor a táppal is gondom lehet majd, egy G550M-es Cooler master hajtja. Bár idáig vitte gond nélkül. Abba már bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha tuningolnám kicsit. Hát ezekkel a fogyasztásokkal én tényleg nem számoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elfelejtettem a film címét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Akkor a táppal is gondom lehet majd, egy G550M-es Cooler master hajtja. Bár idáig vitte gond nélkül. Abba már bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha tuningolnám kicsit. Hát ezekkel a fogyasztásokkal én tényleg nem számoltam.