Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Az csak elég lesz hozzá
A power limit kitolásával meg nem lesz declock, ha csak nem furmark-olni akarsz, de azt nem javaslom, nemrég csináltam fogyi teszteket, vízzel 100 fölé ment a vrm, meg ha nem kapcsolom ki, kb. fekete lyukká változik, és ezt csak +100 mV-ig néztem.Memória mehet 1500-ig, felette én sokat nem nyertem, de csak kis lépésekben, mert ott könnyen BS-be futhatsz, és főleg ha Afterburner/Catalyst boot-nál fel is ugrik arra az órajelre( fesz offszet nélkül) és BS, na az vidám tud lenni.

Ami a GTA-t illeti, nem tudom milyen patch-re vársz, de a W10-es driver rengeteg javulást hozott. A fű és a post process nincs ultrán, csak very high, 1440P VSR és már az advanced alatti cuccokat is fullra tudom venni (bár játék közben nem veszek észre különbséget, állóképen látszik) , és így nincsenek olyan drop-ok,mint régebben, 60 fps, vsync-el szalad. A dropok alatt értsük, hogy vsync miatt 30-ra megy, de ekkor gpu is visszavesz, igazából 40+, ahova drop-ol.
Speed(R): Szintén javaslom azt a drivert, bár 4XAA-val nem próbáltam, FHD lévén a VSR jobb nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A power limit kitolásával meg nem lesz declock, ha csak nem furmark-olni akarsz, de azt nem javaslom, nemrég csináltam fogyi teszteket, vízzel 100 fölé ment a vrm, meg ha nem kapcsolom ki, kb. fekete lyukká változik, és ezt csak +100 mV-ig néztem.