- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
RolEnD_ #27891 üzenetére
Akkor nézned kéne valami jól szellőző házat, vagy a mostaniban belőni rendesen a szellőzést. Szemből, oldalról, vagy alulról befelé a friss levegő, hátul és fölül meg ki a meleg...
Szerintem "über" módban több feszt kap, és ezért nincs BS, de ez csak egy tipp. A hőmérsékletnek biztos nincs köze hozzá...
-
irhejja
tag
válasz
RolEnD_ #27891 üzenetére
Szerintem is nagyon fontos a ház levegőáramlása, nekem egy ASUS AMD Radeon R9 290X DirectCU II OC videokártyám van (ami elvileg még rosszabb is) egy Corsair Obsidian Series 450D házban és nem láttam 75-80°C-nál magasabb értéket (VRM1). Én is "Über" módban használom (mondjuk ASUS GPU Tweak-ben csináltam egy "manuális" ventilátor profilt ami szerintem ilyenkor felülírja amúgy...).
-
Speed®
titán
válasz
RolEnD_ #27891 üzenetére
Ott komoly bajok vannak a házzal, ha ennyit hozott a kinyitás
Uber módban a max ventifordulat refnél 40 helyett 55%ra módosul.
Emellett kisebb mértékű a határértéken történő throttlingolás is pl.
Mivel nálad nem a gyári hűtő van rajta, szerintem ez tökmindegy..
Inkább az alacsonyabb VRM értéknek tudnám be a nuku BSODt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest