Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Ghoula
üzenetére
Lehet a paszta a sok,de van itt egyébb gond is.
Elméletileg a nyák és a blokk felfogatása közé kéne a 4 csavarra távtartó,pont akkora méretű mint a gpu magassága.Na ilyen nincs csak kisebb ,tehát ha az egyik csavart túl húzom lehet minimálisan nem fekszik fel.
Most düből megtéptem a csavarokat igy 72 fok a max ami nem rossz...csak 65 fok volt eddig. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ghoula
üzenetére
nekem felment elsore (de ugye ez nalam kritikus volt), viszont volt mar korabban tapasztalatom kilos leghutokkel GPUknal es CPUknal is.
GPUnal en a szokasos "ujjas egyreteges" kenest hasznaltam (anno polirozott CPU + huto kombonal ez valt be, igy lehet finoman egy retegben felkenni szvsz es jobb lesz mint a kartyas megoldas), memorianal szinten, VRMnel pici pottyos megoldast.
aztan utanna meg csavarozast meg elegge odafigyelve csinaltam.
de tenyleg nagyon ovatos voltam mert a viz nelkul nem tudtam kiprobalni, hogy egyaltaln megy e, meg 10 orat debuggal szivni meg nem volt kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest