Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
-Solt- #25907 üzenetére
80%-ban azzal játszok,de bőúvebben írtam már az ETS topickba róla.Teljesen szar a játék motorja.Húzott 980-al is beesik,ezért nem is váltottam kártyát.Egyszerűen nem bírja a motor azt a mennyiségű poligon számot mozgatni amit rábíztak és instabillá válik.Multiban ez mégjobban megfigyelhető,mert a játékos kamionok iszonyat mennyiségű poligonból épülnek fel.Ahogy 8-10 kamion van egy képben egyből kezdődik a laggolás.
Amúgy baromi uncsi az NV-s karikról olvasni a 290-es topickba,úgyhogy át lehet fáradni az erre kijelölt fórumrba!
-
slloyd
senior tag
válasz
-Solt- #25907 üzenetére
Jó példa erre a Crysis 3 vagy Shadow of Mordor forgolódok azt néha 50-60 fps néha 28-30 fps régen mem voltak ekkora fps kilengések játékokban mint mostanában....
Amúgy rohattul zavaró jelenség
Valamint az is érdekes ,hogy ps4 en ilyen nincs!
Ja hogy arra a platformra lehet nem szarják le a kedves programozók az optimalizálást....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest