- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Igen kellene 2d ben alig eszik.
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag

Nézd meg a képet csak 2 feketét kell húznod az eggyik 4 pin molexról (mondjuk amelyik megy a nem satás dvd-hez) a kártyához.
-
slloyd
senior tag
Nem ír az ki semmit!
Hanem a táp csati ledes visszajelzői nem világítanak na az jelzi,hogy kevés a kakaó!
Amúgy régen mikor még tákoltam,úgy szoktam 6 osból 8 ast csinálni hogy 2 fekete kábelt bedugtam a tápegység 4 pin molexébe és onnan vittem a hiányzó 2-re a kártyára.
Ha meg akarod csinálni olvass leírásokat nézz rajzokat róla.
Nálam mindig működött... -
slloyd
senior tag
Szerimtem 2x6 al nem és az én 290 em annó mindig világított!
Ha ki volt kapcsolva a gép akkor is! -
slloyd
senior tag
Pont az ilyen meghajtó program hiányosságok miatt mondtam le a 390x ről és vettem meg a héten a Titán x et

Ha addigra összeszedi magát az amd mire kilyön a 390x és netán erősebb lesz mint a Titán x em akkor lehet visszajövök....
Éddekesség képp: az asus r9 290 dc2oc men jobban ment a cod aw mit a gtx 970 en.
Az összes többi játékban a 970 jobb volt talán még a thief is jobban feküdt az r9 290 nek de más nem
-
slloyd
senior tag
Tudja valaki,hogy kb mikor érkezik a 390x?
Egy r9 290 dcu2oc kártyáról tértem át a "sötét" zöld oldalra egy gtx 970 személyében de ùgy néz ki,hogy a 390x el jönnék vissza
-
slloyd
senior tag
Hali,
Gyors véleményt kérnék az msi r9 290x gaming oc 8Gb ról -
slloyd
senior tag
Hát srácok az éllyel nagyon sokat vaciláltam mi legyen az r9 290 dcuII oc-ém utódja...
Az msi lightingot közben lealkudtam 340 euróra.
Egyébként Erról a Lighting-ről van szó és 22 hónap garis pontosan :[
De átgondoltam a dolgot egy kicsit pedig igen nagyon megérné azt a 102E ft-ot
De úgy határoztam,hogy kicsit átnézek a "sötét" zöld oldalra és végülis Ezt vettem meg 15 euróval drágábbért mint a lightingot...
Meglátjuk ha nem leszek elégedett vele akkor még találkozunk itt a topikban
Kicsit sajnálom az msi lightin-got.....
-
slloyd
senior tag
108 k 2,5 év garival de lehet még alkudni is (német ebay)

Hűtés,zaj,vrm hőfokok rendben ennél a tipusnál? -
slloyd
senior tag
Msi r9 290x Lighting ?
Vélemények tapasztalatok esetleg valakinek?
Most tudnék eggyet viszonylag "olcsón" venni. -
slloyd
senior tag
Hali,
Gigabyte r9 290x windforce 3x ről mit érdemes tudni?
-Melegedés
-Zaj
-Vrm hűtés tekintetében? -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Remélem ha minden efektet bekapcsolok 290 el gta5 alatt azért maradni fog fix 35 fps....
Ps4 en kipörgettem már és direkt az extra grafika miatt venném még 1szer pc re
Bár ps4 en játszva is állejtő volt.... -
slloyd
senior tag
Ez dúrva

Hol laktok ti valami homokbánya mellett?...
Vagy tele a kecó szőnyeggel?...
Az én gépemben 1db porszűrő sincs 2 hónapja és tegnap kukkantottam bele még szöszügyileg 95% os tisztaság jellemzi
Mondjuk itthon nincs 1 db szőnyeg sem járolap mindenütt, pedig feleségem szeretne de nagyon tilos ilyen porgyűjtőket ide hozni
-
slloyd
senior tag
Igen én is oda tettem ahol a sharkonod van...
De mindegy is mint említettem a vrm1 em magas az meg ha jól tudom a kártya elejében van
-
slloyd
senior tag
Én full léggel vagyok egy csepp víz nincs a gépemben csak kereszthuzat gép elejéből hátra...
Elől 2x14 cm er es szív az előlapból hátul 1x 12 es plusz 1x10 es tol kifelé összes venti 6 volton.
-
slloyd
senior tag
Igen jó hejre kaptam hozzá egy ph- kollégától egy rajzot is,hogy hova és miként helyezzem el.
Mikor ezt a segítséget kaptam akkor még szinte minden komponensem a karin 90 fok felett járt...
Viszont csináltam itthon azóta ház moddingot plusz pár plusz ventit a házba és tuning nélkül azóta 80 fokin alul van minden kivéve a vrm 1ami most is 94 fok (éppen benchmarkolok)
Ez csak azért zavaró mert olyat csinálnak a játékok, nem mind csak azok amelyek gondolom jobban terhelik a gput hogy kb 5 perc után mikrolaggolnak sajnos
Gomdolom mert a vrm1 eléri 5 perc alatt azt a 94-5 fokot ... -
slloyd
senior tag
Bocs srácok elírtam a vrm 1 a forró a vrm2 az ami rendben van.
Szóval a vrm1 kéne valami plusz hűtést tenni... -
slloyd
senior tag
Köszi de az már próbáltam van itthon egy 8 cm er es em elfekvőben de nem segített...
Mondjuk 6 voltra kötöttem csak mert 12-őn hajtva sívít nagyon hangos
-
slloyd
senior tag
Tényleg szerintetek a vrn2 re nemlehetne valami hűtést kackelni??
Gondolok itt egy gpad re majd valami alacsonyabb bordát rányomni ami a dc2 hűtés alatt elférne..
Valami olyasmi ami a vrm1 en van. -
slloyd
senior tag
Szerintetek az asus miért szokott le a 3 slotos hűtésekről?
Ha az asus r9 dcu2oc men 3 slotos hűtés lenne szerintem 70 fok felé sem menne terhelés alatt....
Nagy kár én szívesen látnám a gépemben nekem nagyon tetszettek ezek a batár nagy léghűtök
Most húzha használom a karimat gpu 1100mh ram 1500 gyári fesszel.
Így azért 5-6 fokal melegebb a gpu mint tuning nélkül 83 fokos sajnos
Viszont a vrm2 is az néha 96 fokra is felmegy
A vrm 1az rendben van általában annyi mint a gpu... -
slloyd
senior tag
8 mecss után nulla drop

-
slloyd
senior tag
Heaven-t 2X futtatva:
Gpu:78 fok volt a max
Vrm1:83
Vrm2:75
Most jön az éles teszt God alatt
Ha nem faxa akkor marad a szoftveres orvosolás...
Pár fokot azért nyertem
-
slloyd
senior tag
Persze a kis távtartok a vrm borda alatt valóban ott vannak de ez amikor szétszedtem gyárilag összerakott álappotában lötyögött és a csavarok is nagyon lazák voltak.
Remélem már így rendben lesz meg hát bízok az mx4 ben is mindjárt meglátom mire jutottam most bedobom a karit. -
slloyd
senior tag
Köszi srácok,de még mielött nekiálltam volna softveresen kézbe venni a dolgokat szétszedtem a karit. (jól tettem)
Asus dcuIIoc a tipusa.
1: a vrm hűtő csavarjai olyan lazák voltak ,hogy lötyögött a passzívhűtő rajtuk...
2: A kártya pár hónapos de a paszta kicsit már megszikkadt a gpu-n...
Elynye bejnye asus
Van itthon 4g mx4 em megnézem mi a szitu ha összedobtam.
Gondolom a gari ugrott mert lekaptam a matricát a hűtőt tartó csavarról de mind egy is csak jó legyen
-
slloyd
senior tag
Szevasztok,
Egy olyan kérdésem lenne,hogy mivel tudnám a gpu órajelet állandó 1000 mh-re tenni?
Mert God. onlinozok éppen és pár perc után fps.droppjaim vannak és nemtudok egyszerűen másra gondolni csak a vgára ,hogy szórakozik az órajelével.
Ugyanis kb5 percig semmi drop aztán utána nekiáll és minnél rosszabb meccs végéig.
Aztán a lobby ban gondolom visszahül vagy fene tudja és a következő meccsen szint ugyanabban az ütemben kezdi a droppot
Vga temp max 83 fok... -
slloyd
senior tag
Accelero Xtreme IV.
Jó válsztás lehet még.... -
slloyd
senior tag
Kicsit elírtam...

Az előlapban 2x140 mm es van
-
slloyd
senior tag
Na ez egész jó remekül szerepel a 290

Lehet,hogy akkor nem fogok a boltba rohanni a 390x ért és szerintem sokan mások sem
-
slloyd
senior tag
Nem volt 1db szívó venti sem benne az elején + csak 1 fújó volt így a saját melegét keringette a kari...
-
slloyd
senior tag
Sziasztok,
Bedobom a képem a ventiről amit a kártya alá tettem szívásra hátha valakinek segít:
Én többek között ezzel a kis 100 mm es ventivel a kártya alatt nyertem minusz 15 fokot.
Elötte 95 fok volt a kari most vealy alatt 82 fc4 alatt 75-76 fok.
Ugyanis a helyzet az,hogy ezek a nem ref hűtők belekakálják a házba a meleg 90% át de ez a kis venti szépen ki is tessékeli a felgyülemlett hőt
Egy próbát mimdenképp megérhet...
Nekem az előlapban 2x 1400mm szív hátul pedig ezt a 100mm es ventit kivéve még 1x120 mm tol ki felé.
A gépemben mimden venti 6 volton pörög így a gép nagyon halk terhelés alatt is a vga is alig alig hallatszik ha odahajolok
-
slloyd
senior tag
Srácok olyat csinált az asus om,hogy random maxra dobta a venti fordulatokat 1100 mh en.
60 foknál is elkezdte majd visszavett majd megint felpörgött...
Visszatettem mindent gyári frekre és a hibajelenség megszünt
Mi okozhatta,hogy össze vissza vezérelte a vetijeit?
Ccc ből húztam simán 100 mh et,játékokban nem hibázott alap fesszel csak ez a random felpörgés zavart... -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Ez igaz lehet...
Én nem tudom mi a tökömet javítanak ezek a hírhedt nv efektek mert nem látok külömbséget csak a farps on hogy 20 fpst lejjebb megy XD
Ilyen a Dying light pl.
290 előtt 770 em volt ott se láttam....
Most vagy szemorvoshoz kéne időpontot eggyeztetnem vagy tényleg semmi hasznuk ezeknek a beállításoknak max annyi,hogy megeszik a kártyákat...
Azért Dying light alatt hagytam bekapcsolva hátha egyszer az arcomba tol a játék valamelyik küldi alatt egy meglepetés nv efektet amitől beájulok
-
slloyd
senior tag
Köszi.
-
slloyd
senior tag
Nos köszi a tippeket 1100 mh gpu clock lett a véga alapfeszen.
Inkább nem babrálom a feszt ennyi is elég nekem Ccc ből húzva.
Viszont azt honnan lehet tudni,hogy melyik állásban van a bioskapcsolóm a vgán?
Mert semmilyen jelzés nem utal rá ,hogy hol van éppen
Van egy csendes bios mod meg egy performance...
De melyik milyen állásban? -
slloyd
senior tag
Ok monitorozom végig a fokokat.
Bár azt hittem legalább a ramjai hűtve vannak mert egy fémlap fedi a kari hátulját... -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Köszi feldobtam a gpu tweak ot
Most olyan kérdésem lenne,hogy mekkora max feszt adhatok ami még úgy mond egészséges?
Valamint mennyire rántsam fel a memóriát és a gpu t amit még elbírhat tehát ne nagyon legyen a határon?
Jelenlegi adatok:
Gpu:1000 mh
Fesz:1255mv
Memori:5040
Ezek a gyári beállításai. -
slloyd
senior tag
Ok srácok köszi a válszokat

Melyik progi lenne a legegyszerűbb és a legoptimálisabb kicsit feltornázni az asus dcu2oc órajeleit feszemeléssel?
Sajna nagyon nem értek hozzá mert utoljára még riva tunert használtam egy 2600 xt én
-
slloyd
senior tag
Srácok ezekből az overlockok ból profitálnak a játékok is?
Szóval kb mennyi + fps re lehet számítani 1150 mh en általában?
Lehet mégis babrálnék a fesszel ha megérné.... -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Asus r9 290 DcuII tuningal kinek van tapasztalata alapfeszen gyári körülmények között?
Meddig bírja általánosságban?
Én nem használok egyéb tuning progikat a vezérlő pultjából szeretném océzni... -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Ha rám is célzol netán nekem nincs bajom senkivel daveoff al sem....
Csak azzal,hogy a topik szóljon arról ami a címe vagy nevezzék át és mi 290 esek léptünk....
Nekem a gtx el sincs bajom ugyan úgy elvagyok velük számomra aztán olyan mindegy milyen színű a kari csak fussanak az új játékok ennyi
-
slloyd
senior tag
Nem jutott el de nem is érdekel a dolog...
Minek hasonlítgassak össze 2 karit amelyek teljesen más árfekvésben mozognak sőt az nv 1,5 évvel fiatalabb...
Ez olyan mint ha a 680 at tenném 290 mellé...
Felesleges,szerintem.
És mivel ez egy r9 290/x topik szeretnék csak és kifejezetten erről a kariról sok okosságot olvasni ha idelátogatok.
Majd ha 980 am lesz mert nem lehet tudni mit hoz a jövő akkor majd hova menjek okosodni?
Akkor is ide?
Az r9 290 es topikba?
Az ati (amd) karik közé? -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Ugyan már srácok ki nem tojja le melyik a jobb vga....
Itt a nyakunkon a 390x az úgy is lenyomja az összes mai vgát.
Aztán majd lehet eladni a 980 akat meg az r9 290 szériát fillérekért
Meg amúgy is mi a lófaxnak több mint 60 fps ???
Teljesen felesleges....
Én nem hiszem el ,hogy ember észreveszi progi nélkül ,hogy most az adott játék 80 vagy 130 fps el fut ,nem mindegy ? DE! -
slloyd
senior tag
Jó példa erre a Crysis 3 vagy Shadow of Mordor forgolódok azt néha 50-60 fps néha 28-30 fps régen mem voltak ekkora fps kilengések játékokban mint mostanában....
Amúgy rohattul zavaró jelenség
Valamint az is érdekes ,hogy ps4 en ilyen nincs!
Ja hogy arra a platformra lehet nem szarják le a kedves programozók az optimalizálást.... -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Bocs elírtam Advanced W. nyomom online

-
slloyd
senior tag
Szép napot,
Lenne egy kérdésem felétek....
Én egy samsung 3d led tv -én játszom 120 cm 400hz xbox wireless joyyal call of MW online.
Mielött valaki megrökönyödne ,hogy joyyal igen azzal és voltam sokszor első is bár a középmezőny jellemző rám
(Gamer egerek ellen kicsit nehéz)
Na most van a tv men egy játék üzemmód ami ki is írja hogy gyorsítja a játékokat.
Ez valóban így is van fps nem lesz több néztem de ha bekapcsolom sőt mindig be van akkor minden azonnal történik a .
Pl: gyorsabban fordulok hamarabb reagál a karakterem ha meghúzom a ravaszt stb egyszóval pörgős így a játek.
Ez az opció mi a szöszt csinálhat ha az fps marad a régi de mégis felhyorsítja a folyamatokat? -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Csúnyán elírtam az utolsó szót :
Radeon-on akart lenni
Ezt a mantle-ét intel proci is támogatja vagy csak amd?
Nem bf4 ezek de hátha valamelyik játéknál jól jönne a közeljövőben ha működne nálm is.... -
slloyd
senior tag
Érdekesség:
Mikor s775 ről váltottam lga 1156 ra akkror nem kellett újra rakni a win 7 et....
Pedig ddr2 ről 3 ra váltottam akkor.
Wiszont lga 1156 ról lga 1155 re már újra kellett dobnom a win 7 et mert nem indult a rwndszer.
Mikor gtx770 ről r9 re váltottam akkor meg win8 at kellett felhúznom mert nálam a win7 nem jött ki a kártyával össze vissza droppolt játékokban meg nem ébredt fel alvásból a kép Hdmi vel hasznáva....
Fúrcsa de vin 8 al okés minden
Pedig a régi 8 van fennt nem a 8.1...
Imi 123:
Köszi a véleményed de szerintem ezt a 9 es szériát zöldektől most kihagyom a folytonosságal nincs bajom radeonnál te nyény ,hogy néha jókora fps ingadozásai vannak.
Főleg bf et nézve egy gtx 780 mellé rakva láttam mikor robbanás után füst por volt akkor az r9 csúnyán dobott a 60 fps ből mikor a gtx 780 tartotta ennek ellenére is.
Nem megy az amd nek a füst köd por lemodellezése annyira mint az nv nek ezért esik az fps eadeonin ? -
slloyd
senior tag
Most olvastam el,hogy belinkelted.
Számomra nagyon várós jószág
Amíg nem jelenek meg addig meg tök elvagyok ezzel a 290 el ami van .
Bár szerintem lehet várok megjelenés után 1-2 hónapot míg olcsósodik.
Ti mennyire tippeltek hogyér fogják dobálni?
És hehe én német ebayon árulom a cuccaimat az enyémet ott fogod megtalálni majd
-
slloyd
senior tag
Srácok ahogy gameplay teszteket nézek gtx 970 vagy r9 290 nem sok fps külömbséget látok a két kari között....
Szerintetek kb hány fps el futhatnak jobban a játékok gtx 970 alatt átlagot nézve?
Csak azért morfondírozom ezen mert eredetileg gtx 970 et szerettem volna a gtx 770 em helyére,de örömmel nyugtázom,hogy én szerintem nem sok kül van a 2 között így az asus r9 290dcuIIoc véleményem szerint optimális vétel volt számomra és még olcsóbban is kijöttem
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Hát ja, azért nem ártana ha a hűtéstervezői olyan hűtéseket rittyentenének a karikra ami azért ki is kergeti a házból a meleget.
Én nem tudom milyen elvetemült mérnök agyszüleménye volt, hogy nyomja a házba majd az user megoldja ahogy akarja...
Ez szemétség mert ha meg akarták volna oldani akkor megtudták volna pár terelő lemezzel a kártya elején+ a dvi csatlakozók elhagyásával amit az emberek 95% már nem is használ... -
slloyd
senior tag
Azt még hozzá kell tennem,hogy én a gépházat a sz. asztal alá bedugva viszonylag kis helyen tartom ahol 15/15 cm hely van csak előlről és hátulról kifújni és beszívni a levegőt.
Ha kiveszem a házat a helyéről és úgy tesztelem akkor csak 78c max a hőmérséklete a karinak
-
slloyd
senior tag
Elöször én is ócsároltam a 290 et mikor váltottam rá.
Sok gondom volt játékok alatt óriási laggok win 7 64 bit rendszeren.
Win8 ra váltás után minden folyékonyan fut hiba fagyás lagg nélkül.
Másodszor iszonyat melegedett a házamban 95c és rettentő hangos volt.
Ez user hiba volt részemről mert olyan házba tettem olyan hűtéskialakítással ami ekkora teljesítménnyel már nem bírt.
Ugyanis az Asus r9 290 DCUII OC telibe a házba tolja a meleg 95% át.
Nálam 2x140 mm venti előlapba szívásra+ 1X80 mm venti a kártya alá közvetlen a többi slothoz állítva fújásra kifelé a házból úgy megoldotta a problémát,hogy terhelés alatt max 81c a kártya és a venti fordulat 48% os rajta.
Mivel minden venti a házamban 6 volton pörög így hangtalan szinte az egész rendszer mikor játszom akkor is
Szóval a hűtést nagyon át kell gondolni át kell tervezni ha nem egy 50e ft os házzal rendelkezik az ember.
Viszont ha minden ok a szellőzéssel akkor cserébe csendben teszi a dolgát
Én nagyon utáltam eleinte a 290 emet de most el nem cserélném egy 970 re sem imádom
-
slloyd
senior tag
Szerintetek saccra hány w-ot kajálhat a konfigom?
Adatok:
I5 2500k@4,6Gh
16gb evo legerra 2x8Gb 1600 cl9
Asus r9 290 dcu2oc
5x ház venti 1hdd
500w alatt megállhat? -
slloyd
senior tag
Megoldottam

Visszaforgattam a tápot eredeti állapotába.
A gond az volt,hogy szegénykém nem kapott levegöt mert a sz.ház lábai nagyon kicsik alápolcoltam a gépnek +kivettem a táp porszűrőjét mert minek az és a zaj eltünt
Előző kártya nem hajszolta meg úgy mint ez a 290 nagyobb kakaó több levegő.... -
slloyd
senior tag
Na most ,hogy minden faxa már csak az a helyzet,hogy a leghangosabb tényező jelen esetben a gépemben terhelés alatt a tápegység.
Pedig 3 hónapos és gondos utánaolvasással vettem,állítólag nagyon halk és remek típus...
Halk is volt amíg "csak" egy gtx 770 et kellett kiszolgálnia
Eddig fel sem tűnt,hogy hangos mert elnyomta a kártya zaja.
Tipusa: seasonic s12 620w 85+ bronz.
Ez ellen gondolom nincs mit tenni....
-
slloyd
senior tag
Srácok végeztem a hűtésmoddingal...
A hőfokok így alakulnak heawen -el fél óra után:
Gpu: 80 c
Vrm: 82c
Ezek már szerintetek elfohadható eredmények?
Hangja van a gépnek a sok venti miatt de közel sem orkán erelyű mint volt
A backplat- re még nem tettem rá a ventit de kipróbálom most úgy is . -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Köszi a segítséget

Most már csak annyit árulj el légyszi,hogy fúj felfelé vagy lefelé (fektetve) vagy (állítva) a ház eleje felé?
Még nem vettem házat csak berendeltem pár +ventit 2db 140mm és egy 80 ast most állok neki az összeállításnak.
Huzatot tervezek de úgy hogy a gép hátulról szív és előre fúj meg megforgatom a psu-t is.. -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Srácok nem-e lehetséges az,hogy a referencia hűtés annyiból jobb mint az én asus dcuII -őm ,hogy az legalább kitolja a meleget a házból?
Mert ezen az asuson szinte semmi nemü meleg nem távozik hátul a hdmi csatnál...
Jobban ez a kérdésem a ref hűtősökhöz szólna,hogy ,hogy kakálja a kari hátul a meleget terhelés alatt és mi marad a házban? -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Nálam nem csinálja mondjuk csak addig hallom a karit amíg be nem melegszik kb 1.5-2 perc aztán már csak orkán hang van ami majd letépi a fejem

Nem lehetséges,hogy a referencia hűtés annyiból jobb mint az én dcuII -őm ,hogy az legalább kitolja a meleget a házból?
Mert ezen az asuson szinte semmi nemü meleg nem távozik hátul a hdmi csatnál... -
slloyd
senior tag
Köszi a háztippeket srácok utánanézek melyik érné meg a legjobban ár/hűtés szempontjából.
-
slloyd
senior tag
Olyat nem lehet csinálni a 290 en,hogy hűtésmodding?
Teszem azt leveszem ezeket a picsányi kicsi süvítő ventiket amik semmire sem jók aztán rádobok 2db 120 mm er est külső 3 pines csatival alaplapról?
Mert a 90c nem zavar had menjen úgy de a hangja az kemény dolog...
Az előző konfigomat túlkiabálta a ps4 em is de ha odapirítok a mostaninak ezzel a 290 el akkor beszélgetni se lehet a szobában
Találtam Raven rv05b 120€ ért de még ez is dupla összeg amennyit én szánok rá... -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Nekem ilyesmi formavilággal tetszenek a kuckók :

Szerintem elég jól szellőzőnek néz ki és nincs a listában,...
Na majd ráérdeklődök a házas topikban

-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Hali,
Egy kis segítségre lenne szükségem (hűtéstanácsadás)
Átvariáltam a házamban a hűtő ventiket így (csak) 90c a gpu-m 3x heaven után.....
Szerintetek ha a tápomat megfordítanám és belűlről szívná a meleget kifelé az jobb hatással lenne a vga hőfokaira?
Alsó tápom van képeket visszább láthattok a konfigomról.
Most ugye úgy ahogy kell a táp ventije alúra néz hideget szív kintről alúlról...
+ rendeltem 2 db 140mm ventit a ház elejébe amik majd szívásra lesznek állïtva de addig is ez az ötlet szerintetek segítene valamit? -
slloyd
senior tag
Köszi a tippeket kipróbálok minden lehetőséget hogy megtaláljam a kártyának való legoptimálisabb hűtési eljárást

Most tényleg nagyon jól hasít minden viszont jelezte a meghajtó progi hogy van frissítés letöltöttem de nem merem feltelepíteni....
Félek,hogy eltol nekem valamit és megint droppolni fognak a játékok
Vagy mit mondotok nyugodtan frissíthetek? -
slloyd
senior tag
-
slloyd
senior tag
Srácok először is elnézést kérek mindenkitől akit esetleg megbántottam tegnap az amd ócsárolásommal ami alaptalan volt

Ma végső elkeseredésemben feltettem a win 8 at és láss csodát minden gond nélkül szalad még a call of is olyan fps eket produkál,hogy huhh a gtx 770 után
Játék lagg,dropp sehos semilyen játékban nincs.
A házam nem 5000 e ft os csak én vettem 20 euroért használtan....
Íme pár kép a konfigomról azt hiszem az oldallaapba teszek egy kis 8 as ventit a kártya mellé (MERT MARAD NÁLAM MÁR BARÁTOK VAGYUNK
hátha segít...

-
slloyd
senior tag
Ugyan már srácok nekem kell pöcsölnöm azzal,hogy úgy működjön a vgám ahogy normális lenne?....
Szerintem alap,hogy egy user beteszi telepíti majd élvezi ahogy a játékok futnak nem pedig 200 oldalnyi okosságot kell ahhoz elolvasnom ,hogy ugyan már tegye a dolgát a vga ahogy azt kell
Na ne már ez nem normális dolog és ezt szerintem ti is tudjátok valahol...
4870 óta ez az első amd ém régen nem volt ilyen de úgynézem tényleg kurvul a világ és lassan számtek zseninek kell ahhoz lennem,hogy végre tudjak játszani az eredeti nem letöltött játékaimmal vicc ez az egész.
Amúgy leszólhatom mert (még nekem is amd van)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest