Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsigaGyilkos

aktív tag

válasz lowzor #23609 üzenetére

A fém szvsz a funkcionalitását leszámítva egy jobb anyag burkolatokhoz, felesleges összemérni a műanyaggal. Ez egyértelmű számomra is, de muszáj volt kitérőt tennem a műanyagokkal kapcsolatban, mert nem akartam, hogy megmagyarázza, de létezik olyan műanyag is ami jó hővezető... Ja csak annyival többe kerül, hogy nem érte volna meg azt tenni a Vapor-x -re fém helyett. Az olcsóbb ár is ezt bizonyítja, a Vapor-x -en egy olcsóbb minőségű műanyag burkolat van, nem hiába olcsóbb is, mint a Lightning.

"Az a zongoralakk felület, amit a Sapphire szokott használni már az első gépbeszerelésnél össze-vissza karcolódik"
    Ettől tartok én is. :R

A prémium érzés meg arról szól, hogy pl.: amikor megvettem az iphone4 emet, milyen q*rva jó kezemben fogni egy ilyen telefont és örül magának az ember. Amit egyébként 4 éve tökéletesen használok, hibamentesen és egyszer sem volt garanciáztatva, le is kopogom. Nem arról van szó, hogy a Samsung Galaxy S nem volt jó vagy ilyesmi akkoriban. Sok vita volt ezzel kapcsolatban régen, amit nem is szeretnék újra (pláne itt). Hanem egyszerűen annyi (ami tény), hogy az akkori Samsung Galaxy S műanyag lepattinthatós hátlapú telefonja nem tudta hozni azt a szintet amit az Iphone4 fémházas telefonja, üveg hátlappal ötvözve. Ezt is csak azért hoztam fel példának, mert hasonló a két eset.

Új hozzászólás Aktív témák