Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz daveoff #23546 üzenetére

A Lightning pedig mitől prémium? Mert van benne egy MSI cetli, amire ráírták? :C

A Vapor-X attól prémium, hogy milyen cuccokból rakták össze, milyen hűtéssel. Ahogyan a Lightning is ettől prémium. Csak a Sapphire okosabban, gondosabban lett megtervezve. Egyedül a gari, ami egyértelműen a Lightning előnye.

A fröccsöntött burkolatban se légy biztos, a 280X Toxic pl. fémborítású volt egy atom masszív műanyag vázon. ;)

(#23547) BMW001: Azért a semminél én több hatását érzékeltem. Pláne ilyen 1100MHz-es GPU órajel magasságokban. Köszönöm, hogy fanboysággal vádolsz, de nem erről van szó. Egyszerűen csak ami jó, amellett nem megyek el szó nélkül. ;)

Azt is leírtam, hogy a Lightning jobban ki van gyúrva tuningra, mint a Vapor-X, szóval azzal se nagyon mondtál újat, hogy LN2-re az a jobb. De gondolom, játék közben otthon kevesen szeretnék LN2-vel locsolni a VGA-t, szóval ezzel sokra nem mennek.

(#23549) daveoff: Vapor-X-et bontottál már ki? Van egy sejtésem. :U
    Nálam járt egy 280X Toxic, annál masszívabb kártyát nehéz lenne építeni, egy kész féltégla masszívságával vetekszik. ;) Ha jól emlékszem, az nem is a barna tojástartóba volt csomagolva. De a 280X Vapor-X is nagyon egyben volt. A Sapphire tud nagyon jókat alkotni, ha akar. ;)

(#23550) asdxv: Értem, hogy gagyi volt a 7950-ed "búcsúba illő" műanyag burkolata évekkel ezelőtt, de miért gondolod, hogy egy 3X annyiba kerülő prémium termékre is az a burkolat kerül? :U
    A 2 év gari pedig nem jelent semmit, a Sapphire minden cuccára ennyit ad. Ahogy tudnék sorolni kukába való VGA-kat 3 év garival tömegével.

• CsonkaImo

addikt

válasz daveoff #23546 üzenetére

Ha a garanciát vagy a csomagolást nézzük, akkor valóban nem prémium kategória. De az a hűtés nagyon össze van rakva, példát vehetne róla pár gyártó. Meg úgy általánosságban se a rossz megoldásokról híres a Sapphire, ettől függetlenül szerintem se csúcskategória.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés