Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz kovsol #23526 üzenetére

Ó, minő csodálatos! Egy szalmabáb érvelés! [link]
    Tudtam, mi hiányzik a délutánomból! :C

Nyugodj meg, attól, hogy időnként felpörgette magát maximum fordulatra (valami vezérlési hiba miatt) attól még a maradék időben bőven volt vele időm ismerkedni, és amilyen minőségi volt a borda, akkora egy csődtömeg volt a venti. Hatalmas csalódás volt. Mellesleg 3 napon belül, garanciában kértem a cseréjét másik típusra, akkor lett helyette a Sapphire 7870 XT-m.

(#23528) miresz: Pontosan ugyanaz a gyártó, és pontosan ugyanaz a lapát kiképzés, csak az egyik 7,5cm, míg a másik 10cm átmérőjű.

A Gigával nekem semmi bajom nem volt. Kicsit gyenge a hűtése, de a ventilátorok mégis képesek rajta halkan hűteni, pedig csak 7,5cm-esek. Lehet, a 10cm-es MSI már képes halkan is levegőt kavarni, de a kiképzésük akkor is béna.
    Mellesleg a Tri-X az általam eddig látott egyetlen értelmes és hiteles teszt alapján péppé veri halkságban akár az MSI-t, akár az Asus-t, akár a Gigát, javaslom áttekinteni a 85 fokra és 150W-ra normalizált méréseit ennek az oldalnak: Tri-X 28,7dBA [link], MSI 37,1dBA [link], ami egyébként brutálisan nagy különbség.

(#23533) miresz: A Vapor 280X-et csak be kellett volna faszán állítani... 1000/1450Mhz-en NÉMA csendben is képes lett volna üzemelni hűvösen, ha rászántál volna 5-10 percet beállítani.

(#23535) Tomdriver: Csak simán tapasztalat. Egy idő után az ember már a venti gyártmányából és kiképzéséből sejti, mit lehet tőle várni. A Lightningen hang szempontjából azt is eltolták a háztól, hogy többféle ventilátor van rajta, amiből jó sosem sül ki.
    Nem rossz kártya a Lightning, de halk üzemre szerintem jobb a Vapor.

(#23537) Grave444: 250W TDP mellé sajnos nagyon kell a jó házhűtés. Úgyértem, a valóban jó, nem csak amit ráírtak a ház dobozára. :D

• Scholes9

nagyúr

válasz kovsol #23526 üzenetére

Nekem eddig 2 MSI AMD kártyám volt, mind2vel voltak problémák...persze ettől még nem szar márka :)

Új hozzászólás Aktív témák