Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #23526 üzenetére
Ó, minő csodálatos! Egy szalmabáb érvelés! [link]
Tudtam, mi hiányzik a délutánomból!Nyugodj meg, attól, hogy időnként felpörgette magát maximum fordulatra (valami vezérlési hiba miatt) attól még a maradék időben bőven volt vele időm ismerkedni, és amilyen minőségi volt a borda, akkora egy csődtömeg volt a venti. Hatalmas csalódás volt. Mellesleg 3 napon belül, garanciában kértem a cseréjét másik típusra, akkor lett helyette a Sapphire 7870 XT-m.
(#23528) miresz: Pontosan ugyanaz a gyártó, és pontosan ugyanaz a lapát kiképzés, csak az egyik 7,5cm, míg a másik 10cm átmérőjű.
A Gigával nekem semmi bajom nem volt. Kicsit gyenge a hűtése, de a ventilátorok mégis képesek rajta halkan hűteni, pedig csak 7,5cm-esek. Lehet, a 10cm-es MSI már képes halkan is levegőt kavarni, de a kiképzésük akkor is béna.
Mellesleg a Tri-X az általam eddig látott egyetlen értelmes és hiteles teszt alapján péppé veri halkságban akár az MSI-t, akár az Asus-t, akár a Gigát, javaslom áttekinteni a 85 fokra és 150W-ra normalizált méréseit ennek az oldalnak: Tri-X 28,7dBA [link], MSI 37,1dBA [link], ami egyébként brutálisan nagy különbség.(#23533) miresz: A Vapor 280X-et csak be kellett volna faszán állítani... 1000/1450Mhz-en NÉMA csendben is képes lett volna üzemelni hűvösen, ha rászántál volna 5-10 percet beállítani.
(#23535) Tomdriver: Csak simán tapasztalat. Egy idő után az ember már a venti gyártmányából és kiképzéséből sejti, mit lehet tőle várni. A Lightningen hang szempontjából azt is eltolták a háztól, hogy többféle ventilátor van rajta, amiből jó sosem sül ki.
Nem rossz kártya a Lightning, de halk üzemre szerintem jobb a Vapor.(#23537) Grave444: 250W TDP mellé sajnos nagyon kell a jó házhűtés. Úgyértem, a valóban jó, nem csak amit ráírtak a ház dobozára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest