Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
DroiDMester #17888 üzenetére
Várhatod.
PC Land-nak adtam még egy esélyt. Egyszer mindenki hibázhat elvén. De a mostani sztori is megy a blogomba.
Külön futárral hozatták aminek a díja 2500ft, hogy megérkezzen 12.30-ig bezárólag. Oda is értem, majd amikor kihozták a kártyát, látom a cimke amivel le van ragasztva, elvált az egyik oldalról. Mondom nekik, hé hé ez a kártya már bontva volt. Ők erre, ááá biztos nem, nagykerből jött. Kibontottam, az antisztatikus zacsi is nyitva, és a kártya hátoldalán látszott hogy ez a kártya biza volt már gépben. Nem volt poros, de az alkatrészek mellett szorosan látszott hogy ez nem új.
Persze nem vettem át, és eljöttem. Ez volt a 2. hogy inkorrektek voltak. 3. szitu nem lesz.
Eleve ott kellett volna maradnom, jegyzőkönyv, odahívni azonnal egy fogyasztóvédelmis embert, és rájuk húzni a "vizes lepedőt", de így jobban fognak járni. Homár blogra is megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest