- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
odorgg #15447 üzenetére
Önmagában, tesztekben biztosan, de ha mondjuk már fut egy firefox a háttérben jópár nyitott oldalal, akkor már korántsem biztos, hogy ilyen szépet fog a HT produkálni. Erről beszéltem, egy dolog a steril teszt, más dolog a valós körülmények.
(#15448) Attix82: A GTA4-es eredmények 100%, hogy kamuk. Kedvenc játékom, semmi mással nem teszteltem ennyit HT ON és HT OFF, mint ezzel. Határozottan rosszabbul ment HT-vel, ebben 100%-ig biztos vagyok.
(#15450) daveoff: Azt hiszm, akkor félreértettük egymást.
Véletlenül se gondolom, hogy ennyi lenne a HT, ugyanakkor az 1FPS difiből az látszott, hogy nem a HT-val van összefügésben a sebesség, tehát édesmindegy, 90%-ot vagy 60%-ot mutat a feladatkezelő, amit amúgysem szabad komolyan venni HT-val, mert tökmindegy mit mutat, állatira fogalma sincs a windóznak sem a valós, pontos CPU-használatról.
Épp ez a HT trükkje, hogy az OS-nek két teljesértékű magot mutat, amikor csak egy van fizikailag.
(#15451) Nagylajos_1: Hát igen. Sajnos akkor ez egy kompatiilitási gond volt.
A lényeg, hogy sikerült megoldanod.
Szerintem hasznos infó lenne, ha tudnánk, pontosan milyen típusú volt a lapod.
(#15460) Nagylajos_1: Egyáltalán nem biztos, hogy az AMD sara. Ez a lényege a kompatibilitási gondoknak, hogy adott egy specifikáció, jelen esetben a PCI-E specifikációja, és akkor a gyártók csinálnak valamit, amit kitesztelnek az aktuális hardverekkel, ha működik, örülnek. De később, ha kijön valami más kütyü, ami valami extra funkciót is támogat és használna, akkor lehet, hogy a meglévő lapok 95%-án működik, de a maradék 5%-on meg nem, mivel azokat a lapokat még olyan cuccokkal tesztelték, amik ezt nem használták.
Olyan, mint a régi s2011-es procik PCI-E3.0 támogatása, a proci nagyjából tudja, de mégse, mert nem lett tökéletes, nem tudták akkor még mivel tesztelni VGA híján...
Szóval valszeg a lapod a sáros, függetlenül attól, javították-e a BIOS-ával azóta (ha lehet egyáltalán) avagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest