- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Mindenképp érdemes lenne a mostanival is futtatni, legalább látszana a gyorsulás mértéke. Saját magad is meg tudnál róla bizonyosodni és mi is értékes információkhoz jutnánk vele, pláne, hogy nekem is mozgatja a fantáziám egy 2600-2700K i7

Írtad a BF3-at, de bármi más játék amit használsz. Meg amit persze az időd enged.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
távcsőves
senior tag
-
távcsőves
senior tag
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
-
Szoszo94
őstag
Én is ezt javasoltam neked, ezek szerint jó tipp volt a régebbi driver

-
Meridius11
aktív tag
-
R3laX
addikt
-
füles_
őstag
-
R3laX
addikt
Biztos elég naftát kap a masina abból a tápból? Bekapcsoláskor hirtelen magukba szívnak ám az alkatrészek egy nagy adag áramot, lehet kevés az a táp már.
AllTheBest: Sztem meg táp függő
, illetve nekem még anno akkor csinált ilyet, mikor a 7950 hibás biost kapott, bár az még a 450-es chieftec tápomon volt. -
R3laX
addikt
-
-KP-
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Szoszo94
őstag
-
MasterMark
titán
-
smc
addikt
-
milszab
senior tag
-
Szoszo94
őstag
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
milszab
senior tag
-
füles_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gmail
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Diablo IV
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, visszaolvastam, látom a monitor driverrel vannak gondok.. Érdekes amúgy, nekem egyébként hdmi-n van a tévé, és dvi-n a monitor. Pedig az a dell sem egy ismeretlen monitor, w10-en mennie kéne a dolognak.
.
.
Ezzel lezártnak tekintem a dolgot, mert legalább működik.