- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
amdxp2 #29885 üzenetére
Nincs mit.
Mindenképpen jobb a Giga Aorus és az XFX GTS, mint a Giga Gaming és az MSI Armor, de azért ne várj tőlük feltétlenül sokat, mert ezek sem csúcskategóriás megoldások. Még annyit megjegyeznék az Armorhoz és a Gaminghez, hogy már az előző szériás 480-nál sem szerepeltek jól, pedig ott kevesebb hőt kellett kezelni. -
füles_
őstag
válasz
amdxp2 #29876 üzenetére
Egyik sem tartozik az ajánlottak közé, mindkettő hangos és meleg. Alulfesszel meg órajelcsökkentéssel lehet rajtuk segíteni, de ezt nem mindenki csinálja szívesen. Hol vetted és mennyiért? Alzán van 8 GB-os XFX vagy Gigabyte Aorus 580 2 ingyenes játékkal. Ezek egy fokkal jobbak, mint az általad linkelt két modell, főleg talán az XFX. De ha a legjobb kell akkor Sapphire Nitro+, de ez drágább is, kivéve a 4 gigás verziót.
-
füles_
őstag
válasz
Vismajor01 #29464 üzenetére
Ugyanez a konfigom van, mint neked és nálam nem volt semmiféle ilyen jellegű probléma, én ezt kizárnám. Szerintem próbálj meg egy másikat, de kérdezd meg az eladót, hogy bányászott-e vele és hogy moddolt BIOS van-e rajta.
-
füles_
őstag
válasz
Vismajor01 #29428 üzenetére
Hali!
Gondolom használtan vetted. Tippre egy bányászkártya volt és moddolt BIOS van rajta. -
füles_
őstag
válasz
Pécsi gyerek #29365 üzenetére
Volt egy idő amikor rohadt olcsón mentek a 4 gigás RX 570-ek, többen is ekkor vettük a kártyáinkat. Amikor én vettem, akkor 50 euróval volt drágább a 8 gigás, ha jól emlékszem, nekem annyit nem ért meg.
-
füles_
őstag
válasz
Mizol29 #29289 üzenetére
Bugos. Nekem 38% alá nem engedi vinni. És a Zero RPM is bugos (ez ott is van a legújabb driver ismert hibái között). Én az MSI Afterburner-t használom a ventilátor beállítására.
(#29292) Hokunda
68e ft a Sapphire Nitro+ RX 580 4GB és szintén ennyibe kerül az XFX RX 570 8GB Alzán két játékkal. Én ezek közül választanék most mindenképp. Személy szerint az RX 570-et venném a 8GB VRAM miatt, sok játéknál jól jön már a 4GB+. A Nitro+-nak viszont jobb a hűtése és picit erősebb, mivel azon egy teljes értékű Polaris 20-as GPU van. -
füles_
őstag
Nálam talán hangosabb volt a 1050Ti Aero ITX, mint a mostani alulfeszelt Sapphire Pulse ITX 570. Meg annak volt egy ilyen tipikus kerregő hangja, nem tudom mitől csinálta, nem találtam anno rajta semmi rendellenességet. Amúgy nálam lényegesen elnyomják a házventik többi venti zaját, úgyhogy az a kerregés sem zavart annyira.
Használja valaki a fan curve-t a Wattman-ben az új Adrenalin driverrel? Nem tudom mi oknál fogva, de nálam nem engedi 38% alá beállítani egyik state-t sem. Gondolom valami bug lehet.
-
füles_
őstag
Nem hiába mondják, hogy az AMD GPU-k brutálisan túl vannak feszelve gyárilag. Egyesek azt állítják, hogy a jobb kihozatal miatt. De egyébként ugyanez a helyzet az APU-knál és a CPU-knál is. A 2200G-m gyárilag 1.4V-ot kapott, mikor 1.3V-on viszi a 3.85GHz-et.
De ki tudja mi az igazság, én el tudom képzelni, hogy az 1150mV az gyári feszültség. -
füles_
őstag
De, ugyanez van nálam is.
Auto beállításokon (WattMan) kevesebb feszültséget kapott a GPU, de elég nagy skálán mozgott. Volt, hogy 1V alatt kapott, de volt olyan is, hogy 1.1V-ot. Ha tippelnem kéne, ezt a feszültségskálázást az AVFS végzi, amikor auto beállításon van. Amikor te átkapcsolsz fix feszültségre, akkor az AVFS már nem szól közbe (én erre tudok gondolni). Szóval szerintem az alapfeszültség az az, amit kiír a WattMan vagy az OverdriveNTool, amikor kézin van a feszültségszabályzás (1150mV).
Amikor fix feszültséget írsz be, akkor sem teljesen stabil az érték, de sokkal kisebb skálán mozog, amit már simán okozhat a kártya VRM-je és nem az AVFS.
Anno az RX 470-em ugyanennek az értéknek 1025mV-ot adott meg a WattMan-ben. -
füles_
őstag
Nekiültem az alulfesznek. Háát eléggé durva...
OverdriveNTool-ban 1150mV-ról indultam (ez a gyári értéke), jelenleg 930mV-nál (-220mV) megálltam egy hosszabb tesztelés erejére és egyelőre stabilnak bizonyul, majd még megyek lejjebb feszültségben. Persze minden alapórajelen, ami az én esetemben 1244MHz.
FC5-ben így a GPU fogyasztása 90W alatt alakul, a temperature targetet belőttem 70 fokra, ezáltal a venti 1100-1300 RPM fordulaton teker.ASIC Quality: 75,9%
-
füles_
őstag
válasz
uregpapa #28203 üzenetére
Gondolom az Alzánál nézted, én is ezt akartam megkérdezni. Ahogy elnézem nem írnak játékcsomagot egyik olyan kártyához sem, amelyik a black friday keretén belül van leárazva.
Havernak lenne egy ilyen kártya, de ha nem jár hozzá, akkor inkább lesz egy 8GB-os XFX 570 egy picit drágábban. -
füles_
őstag
Alighanem a hétvégén nem mozdulok ki otthonról, holnap érkezik az RX 570, végre.
Alzán éjféltől 62 ezerért fog menni az MSI Armor 570 8GB 2 játékkal, aki még nem látta volna és érdekli. Kicsit drágábban meg XFX van, aminek jobb a hűtése.
-
füles_
őstag
válasz
Dareiosss #27579 üzenetére
Hat ne is.
(#27580) HSM
Ha jo aron adjak jo az 4GB-tal is. De amugy en is igy vagyok vele.
Bar meg mindig azt mondom, hogy az AMD csinalhatta volna ezt az *80 / *70 temat ugy, hogy a 80-asok lettek volna olyanok, mint most, de only 8GB VRAM-mal, a 70-esek meg energiahatekonyak, sweet spot 1100-1150MHz-es orajellel, 4GB VRAM-mal. Szerintem igy a 470 hatalmas siker lett volna 150 dollaros MSRP-vel. Foleg, ha nem feszelik tul a GPU-kat. Igy szvsz siman belefert volna a 100W-ba az egesz kartya. -
füles_
őstag
Sapphire RX 570 Pulse ITX - ilyet hasznal valaki? Velemenyek?
Rendeltem magamnak egy kis 2200G konfigot, nem akartam kulon videokartyat venni, mert nem igen jatszom mostanaban, de amikor meglattam az arat ennek a kartyanak egybol berendeltem. Az arat inkabb nem mondanam el, mert feljelentetek lopasert.Egyebkent delutan hivtak, hogy a videokartyat csak 3 het mulva tudjak kiszallitani, azt mondtam, hogy nem gond, megvarom. Kivancsi vagyok megkapom-e a vegen.
130EUR
-
füles_
őstag
Sziasztok!
Használ valaki a topikban ilyen kártyát (XFX RX 570 RS 8GB XXX Edition)? Milyen vélemények vanna róla, hűtése milyen? -
füles_
őstag
válasz
Kaci84 #26337 üzenetére
A Strix 470-eseknek volt egy olyan sajátosságuk, hogy az Asus marha alacsony power limitet állított be nekik gyárilag és így jócskán elmaradtak a többi 470-estől órajelben, ezáltal teljesítményben is. Lehet, hogy ezt megörökölte az 570 is. Próbáld meg AB-ban kitolni a power limitet maximumra.
-
füles_
őstag
válasz
forras2 #25377 üzenetére
Hali!
Nem éri meg. Most megint leálltak a bányászok a kártyák felvásárlásával, ugyanis omladozik a bánya, így elég drasztikusan csökkennek az árak, várj még egy picit a vásárlással.
Ha marad ez az állapot, esetleg még tovább gyengül a kriptodeviza, akkor pár hét múlva tényleg 90 alatt lehet majd újonnan ilyen kártyákat vásárolni. -
füles_
őstag
válasz
novakalex #25246 üzenetére
MSI Gaming (X), Sapphire Nitro+ (Pulse sem olyan rossz), XFX GTR-S, PowerColor Red Devil GS (erről mondjuk nincs sok tapasztalat), Gigabyte Aorus (XTR főleg), Asus Strix
Az XFX GTR-S és a PowerColor Red Devil GS nálunk elég ritka, pedig a 480-as szériában GTR-ből sok volt. -
füles_
őstag
válasz
perfegor17 #24814 üzenetére
Az IceQ nem rossz cucc.
Sikerült felrakni a gyári VBIOS-t?
-
füles_
őstag
válasz
perfegor17 #24809 üzenetére
Szia!
TPU-ról le tudod szedni: [link]
Válaszd ki, hogy melyik kell neked.Egyébként referencia vagy az IceQ?
-
füles_
őstag
Sokszor nem is a paszta minőségével van gond, hanem a mennyiségével. Egyszerűen túl sokat tesznek rá gyárilag. Aztán van az amikor a minőség is rossz és a mennyiség is túl sok, ez a legrosszabb.
Ár-érték-arányban az Arctic MX-4 a legjobb szerintem. Én anno ezzel a pasztával 10 fokot nyertem egy 280X GPU hőmérsékletén, mondjuk ott már elég rossz állapotban volt a gyári paszta. -
füles_
őstag
Ha van a kártya hátulján valamelyik csavaron egy pici matrica akkor igen. De egy kis trükközéssel ki lehet játszani ezt is. Egyesek hajszárítóval felmelegítik a matricát, így az alatta lévő ragasztó meglágyul és szépen le lehet húzni a matricát a csavar fejéről. Csak vigyázni kell, hogy utána a matricát olyan anyagra tegyük, amiről majd le tudjuk venni sérülésmentesen. Legjobb olyan papírra tenni, amire a matricákat szokták rakni.
A másik amikor kombinált fogóval kicsavarják a csavart matricástól. Ez nem mindenhol kivitelezhető, mert valahol úgy van ráragasztva a csavarra a matrica, hogy a fele le lóg. -
füles_
őstag
válasz
giornalista #24363 üzenetére
Az RX 470 4GB és az RX 580 4GB között van maximum 15% teljesítménykülönbség, szóval reális. Az RX 580/570 csak egy frissített változata az RX 480/470-nek, csak egy picit gyorsabb az előbbi páros az utóbbinál.
-
füles_
őstag
Üdv!
Én ilyen árak mellett biztos nem cseréltem volna. De ha azt veszed lett egy kicsit erősebb, dupla annyi VRAM-mal rendelkező, csendesebb, hűvösebb, energiatakarékosabb és újabb videokártyád.
60e forintot ráfizetni egy kicsit sok volt szerintem is, viszont lett egy minden tekintetben jobb kártyád. -
füles_
őstag
válasz
Mangosztán #24293 üzenetére
Elég lesz neki az 500-as táp, ha jó minőségű.
Sapphire Nitro+ egyértelműen. A Dual az egy olcsósítótt hűtője az Asusnak. -
füles_
őstag
Szia!
Milyen játék és milyen beállítások mellett? Illetve milyen tartományban ingadozik az fps?
Egyébként igen, okozhatja, de amúgy is ingadozik, csak így nagyobb mértékben. Az természetes, hogy egy játék nem fut folyton például 80 fps-sel, hanem bizonyos helyzetekben leesik 70-re. -
füles_
őstag
-
füles_
őstag
A jelenlegi árak mellett annyit megérhet. De lehet, hogy alapbeállításokon hangos lesz neked, és fogja dobálni az órajeleit. RX 470-ből inkább az XFX, Sapphire, MSI az ajánlottak, de egy kis konfigurálással élhetővé lehet tenni az Asus-t is. A power limitet kell jobban kitolni, mert a gyári beállítás azt hiszem csak 95W-ig engedi a GPU-t, meg a temperature limitet kell feljebb állítanod, mert ez is elég alacsony gyárilag, ezáltal hangos a kártya.
-
füles_
őstag
Hali!
Az a kártya tuningra pont nem igazán alkamas. Az Asus az RX 470-nél inkább az energiahatékonyságot helyezte előtérbe, mintsem a teljesítményt és a tuningot. Ezért van rajta csak 1 darab 6 pines tápcsatlakozó, és ezért dobálja az órajeleit alapbeállításokon.
Amúgy a tuning nagyban függ a szilíciumlapka minőségétől, nem tudjuk megmondani, hogy meddig lehet felhúzni. -
füles_
őstag
válasz
Adiika #24068 üzenetére
Szia!
A pasztázás lesz rossz szerintem is. Vagy még lehetne a szivárgás is (nagyobb mértékben szivárog az áram a szilíciumlapkából), de ezt a te esetedben kizárnám, mert ekkora különbséget annak nem kellene okoznia.
Gondolom a 14 napban már nem vagy benne, ezért nem tudsz tőle indok nélkül elállni. Garanciában meg szerintem ezt sajnos nem fogják cserélni, mert azt mondanák, hogy hisz működik. De ha gondolod próbáld meg, de arra készülj fel, hogy valószínűleg heteket/hónapokat fognak a kártyádon ülni.
Ha be mered vállalni akkor pasztázd újra a GPU-t.
btw. honnan van a kártya? -
füles_
őstag
válasz
Tarill #23876 üzenetére
Szia!
Szerintem ilyen árak mellett ne válts GTX 970-ről, kivéve csak akkor, ha valamilyen okból kifolyólag jó drágán el tudod passzolni a GTX-et és nem buknál túl nagyot az egész váltáson. Várj még amíg mérsékelődnek az árak, már nagyon sokat javult a helyzet nyár óta, csökkentek az árak és készlet is van, de ez még mindig fog lejjebb menni. Elvileg év végén jön a Vega11 is, a Polaris10/20 (RX 470, 480, 570, 580) leváltója, de ez messze nem biztos.
Én már fullHD-ra is 8GB-os RX 580-at vennék, manapság már egyre több helyen jól jön 4GB-nál nagyobb memória. Egyébként nincs más különbség a 4 és a 8GB-os kártyák között a VRAM méretén kívül. -
füles_
őstag
válasz
BogyóBP #23549 üzenetére
Hali!
Asus 570-et nem vennék, vannak nála sokkal jobb megoldások. Ezek ajánlottak: XFX, Gigabyte Aorus, MSI Gaming, Sapphire Pulse/Nitro+. Nekem a személyes kedvencem a Sapphire Nitro+, nagyon eltalálták azt a kártyát. Szerintem a Sapphire meg az MSI a legcsendesebb.
(#23551) tarti19
Az új AMD-k olyannyira jók lettek, hogy i5-öt és i3-at abszolút nem érdemes venni, mert a kategóriában lévő R5 és R3 sokkal több processzormagot kínál SMT-vel (HyperThreading). Az i7 7700K megérheti még fps vadászoknak, de olcsóbban az R7 1700-zal duplaannyi processzormagot kapsz. -
füles_
őstag
-
füles_
őstag
válasz
turistakolbi #23513 üzenetére
Feszültségemeléssel is próbáltad az OC-t? Vagy csak simán az órajelet emelted?
-
füles_
őstag
válasz
hoodoo86 #22989 üzenetére
Valószínűleg így van ahogy mondod. Ezek az extrém hűtésű kártyák kapták az XTR chipeket.
Volt a topikban 580 Aorus XTR, ami 1560MHz-et ment, de volt Gaming X Plus is ami 1570-et. A nem XTR-rel felszerelt kártyák ezt az órajelet már nem bírják.(#22990) kago akira
Mennyi fps-ed van a játékban? Szerintem leghamarabb nálam CPU limit lehet.
Amúgy valahogy így kellene futnia RX 580-on: [link] -
füles_
őstag
válasz
chopin42 #22982 üzenetére
Úgy néz ki, hogy benne lesz.(#22984) Molyzsa
Annak ellenére, hogy a neve szerint Limited Edition, nem hiszem, hogy limitált kiadású. Szerintem a Sapphire ezt is ugyanúgy gyártja, mint a sima Nitro+-ot/Pulse-ot.(#22986) zzola
Biztos eladták a készleteiket. De legalább ők levették az oldalukról, nem úgy, mint Hardverkerék. -
füles_
őstag
Az csak a 400-as szériára vonatkozik ami az összefoglalóban van. (ráférne egy módosítás)
Az 500-as szériában elég sok gyártó változtatott az eddigi hűtési megoldásán és így a sorrend is változott.
- A három ventillátoros Asus Strix a 400-as szériában elég hangos volt, és a nem igen volt hűvösebb, mint a többi gyártó két ventillátoros kártyái. Az 500-as szériában viszont az egyik leghalkabb és legjobb hűtőteljesítményű cucc. Ide is hozta az Asus az olcsósított Dual-ját, ami kívülről megváltozott, de hogy bévül történt-e valami, azt nem tudom.
- Sapphire-ék erősen módosítottak az 500-as szériában a Nitro+-on, ugyanis a 400-as széria Nitro+-án lévő hűtőborda kevésnek bizonyult. Ezzel a módosított hűtőbordával az új Nitro+ szintén a legjobbak között van az 500-as szériában. Halk és hűvös az eddigi beszámolók szerint. Illetve a Sapphire-nak még van egy gyengébb, Pulse nevű hűtése, ami a tesztek szerint jól teljesít, ha hűtésről van szó.
- Az XFX a GTR-t átnevezte GTR-S-re, az egész konstrukció maradt ugyanaz. Továbbra is ajánlott. Megjelent még egy GTS nevű cucc is, ami valamivel gyengébb, mint a GTR-S. A tesztek szerint ez sem rossz.
- A Gigabyte háza táján a G1 át lett nevezve Gaming-re, ami az olcsóbb megoldásuk lett. A 400-as szériában voltak problémák a G1-el, az 500-asban valószínűleg ez nem változott, mert általában többet fogyasztanak a P20-as GPU-k az elődjeiknél. Viszont az 500-as széria megjelenésével behozták az Aorus-t, ami elég jó cucc lett, főleg az Aorus XTR, ő különösen ajánlott.
- MSI nem változtatott semmit a saját Gaming megoldásán. Eleinte rossz volt hozzájuk a VBIOS, ez hangos működést eredményezett, de ezt állítólag már javították. Az MSI követte a Gigabyte példáját és ők is hoztak egy extrém példányt Gaming X Plus névvel.
- A PowerColor meghagyta változatlanul a Red Devil és a Red Dragon fantázianevű megoldásait, amelyek nem igazán voltak ajánlottak a 400-as szériában, szóval ez itt sem változott. Viszont az RX 580-ra hoztak egy Red Devil Golden Sample-t ami brutális nagy hűtőbordát kapott, így a hűtőteljesítménye elég jó lett, szóval ez a kártya ajánlott plecsnit kap. -
füles_
őstag
válasz
Apucy01 #22690 üzenetére
A Gigabyte Gaming-ről nem sok információnk van, de ránézésre ugyanaz, mint a 400-as szériában a G1 Gaming. Az Aorus XTREME viszont nagyon jó lett, ajánlott.
Az Asus is összekapta magát. A 3 ventillátoros Strix a tesztek szerint az egyik legcsendesebb és a leghűvösebb, a 400-as szériában ez nem így volt.
-
füles_
őstag
Igen, erre számítottam. Azért picit gyorsabb az RX a jóval modernebb felépítésének és a magasabb órajeleknek köszönhetően annak ellenére, hogy a belső részegységek terén eléggé az R9-es mögött van.
Ha normalizálódnak az árak én is lehet behúzok egy jó kis RX 570-et vagy 580-at, azért néha van kedve az embernek egy kicsit játszani, IGP-vel meg nem igen lehet.
-
füles_
őstag
válasz
ricsi8800gt #22672 üzenetére
Az szép!
-
füles_
őstag
Butaságokat beszéltek.
Attól, hogy egy páran eladtuk kártyáinkat még nem jelenti azt, hogy elfogytak az RX tulajdonosok és lehet zárni a topikot. Rengetegen vették Magyarországon ezeket a kártyákat. A topik megalakulása óta ez volt a legforgalmasabb AMD topik és még mindig az a Ryzen topikkal együtt. Lesz itt még nagyon sok új tulaj, főleg amikor beomlik a bánya. Attól függetlenül, hogy én is eladtam a kártyám maradok és akinek tudok segítek, szeretném megosztani az újakkal a tapsztalataimat és szeretnék segíteni nekik amiben tudok.A bányásztémát meg hanyagoljuk, mert megint sok lesz belőle. Kérlek folytassátok itt: [link]
-
füles_
őstag
válasz
MasterMark #22274 üzenetére
Úgy nem állítható, hogy nem tudsz beállítani egy adott FPS értéket, ami fölé majd nem engedi az FPS-t. A V-Sync a monitorod képrissítéséhez fog igazodni amikor bekapcsolod.
-
-
füles_
őstag
válasz
MasterMark #22266 üzenetére
Azért írtam oda, hogy V-Sync, mert 60 fps-t beállítva az FRTC-vel ugyanúgy funkcionált, mintha csak simán bekapcsoltam volna a V-Sync-et (60Hz-es monitorom van).
Vagy a V-Sync és az FRTC között van valami különbség azon kívül, hogy az előbbi nem állítható? -
füles_
őstag
Jól van, de mostmár tényleg fejezzük be. Nem szeretnénk ha lacus lemondana a topikgazdai rangjáról e végett.
FRTC-t használ valaki? Én most kipróbáltam WoT-ban, és elég fasza, hogy állítgatható, hogy mennyi FPS-re szeretnéd limitálni. Beállítottam 60-ra (V-Sync
) és ahogy az várható volt alacsonyabb lett a hőmérséklet és a zajszint is. Csak egy hátránya van: a képtörés.
-
füles_
őstag
válasz
AllTheBest #22260 üzenetére
Ugyanúgy játszanak még mindig RX-szel. Nem mindenki bányászik velük. Sokan nem is észlelik ezt a bányászőrületet.
És most megyek játszok egy kicsit.
-
füles_
őstag
válasz
lacus83 #22254 üzenetére
Nem fog ez sokáig tartani, meglátod. Nyár végére szerintem ez is be fog dőlni, mint anno a BTC. Tudják a bányászok is, hogy mibe fektetnek bele, nem kell őket félteni.
Egyébként meg június végén érkezik állítólag egy nagy adag kártya több helyre is.(#22255) syler123
Fognak, ne félj. Volt már bányászőrület, és mindig helyreállt a rend. -
füles_
őstag
Kicsaptam én is HA-ra a kártyám, jó vastagon írt a ceruza.
Hátha elviszik. Másnak elvitték még 100-ért is.Aztán nyár végén visszatérek egy Aorus XTR RX 580-nal ráfizetés nélkül.
-
füles_
őstag
-
füles_
őstag
válasz
ricsi8800gt #22235 üzenetére
Ez nem a CPU lesz. Bőven sok neki az i7 4790K 4,8 GHz-en.
Superposition-t én nem szoktam nézni, mert hülyeség az egész. Ezt már egy párszor kifejtettem. Maradjunk a 3DMark-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W