Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
Aprósólyom #46586 üzenetére
en amugy ezt a fogyasztas reszt elkepesztoen ignoralom. nem ezert nem tuningolok. nem tud erdekelni havi 2-3000 forint. nekem gyarin megy ugyan, nincs mokolva a 8 gigas nitro+ 580 -as de bug es fagyas mentsen megy a gep lassan 3 eve. pedig bios frissiteses alaplap, win7-el majd most win10-es rendszerben megy.
itt meg minden 2. komment arrol szol, hogy kifagy, nem indul, nem jo, osszeakad... stb. nem-e talan nem kene hozzanyulni? en elhiszem sokan "hozzabertonek" kepzelik magukat csak aztan ahogy latom itt is a forumon, visszanyal a fagyi... de erdekes, mert nekem mindenfele gond nelkul uzemel a gyari kartyam. ezek az okoskodasok, h feszeld alul mert az ugy jo. wtf? nem. az ugy jo ahogy kijott a gyarbol.
zarojel en vagyok az aki anno amd duron 600-at, teszem azt satirozott rotringgal, szalakat osszekotve, h 1000mhz-en szorzo zar mentesen hasznaljak egy procit es meg sorolhatnam de szerintem ezek a feszeld alul mer az ugy jo temaktol ami itt megy ezzel a kartyaval kapcsolatban szerintem mar tul lett tolva "belaim"
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest