- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marron
újonc
Sziasztok!
A következő dual monitor problémám van:
Nem rég vettem egy MSI Radeon RX 570 Armor 8 GB-os kártyát, amelyre egy monitort és egy tv-t szeretnék csatlakoztatni. A monitor egy LG Flatron W2246 FullHD, amit DVI-D csatin kötök össze, a tv-m egy LG 49UJ63 UHD HDR, amelyet hdmi-vel kötök össze. Természetesen a monitort akarom elsődlegesnek, a tv-t meg másodlagosnak klónoznám. Na most ha mindkettőt bedugom a kártyába, akkor a monitor elsötétül és takarékos üzemmódba vált, a tv-n meg kiírja nincs semmilyen jel a hdmi-n. Az itt leírt módon már újratelepítettem a radeon drivert, a tv-n letiltottam a Deep Color módot, másik hdmi csatiba raktam a kábelt a tv-n de semmi, mindig ez a probléma. Win 10-ben sem tudok beállítani semmit, mert egyből elmegy a kép, ha rádugom a tv-t.
A hdmi-nek nincs kábelhibája, mert laptoppal már próbáltam össze kötni a tv-t, az egyből működött, a korábbi Geforce GTX 960-as kártyámmal, meg simán működött minden. Kerestem már megoldást fórumokon, de semmi.Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Battlefield 7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest