- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
#61847040 #21582 üzenetére
Ezt arra értettem hogy nem mindegyik chip ugyan olyan hatásfokú.
Hosszú távon baromi nagy kérdés használ e neki vagy sem.Erre tényleg csak az idő fog választ adni. A gyári Ocn felüli értéken üzemelésre nem véletlen figyelmeztet a Wattman is,valamint a gyári értékek megváltoztatására sem.
A túlhuzásra :pl nálam volt 380 is ami Egyszerűen megelégelte és olyan képi hibákat produkált hogy csak lestem. 3D Mark is le futott de rajzolt , olyan csúnyán hogy az akkor pár éves kereszt fiam szebben rajzolt zsír krétával papírra
Nem tudom de ha kell a plusz teljesítmény én még mindig azt mondom 480/580.
Persze én is megnéztem mindig minden kártyám véget de túl húzva nem szerettem tartósan használni.
Persze garanciában esetek többségében ha Oc miatt tud hibázni a kártya az már úgyis alapon is jelentkezik, így csere vagy javítják. Nem fognak szöszölni azzal hogy kiderítésék mi lehetett a hiba előzménye, Nah de Nah azért ilyen dolgok miatt hetekig kártya nélkül maradni nem biztos hogy jó biznisz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest