- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
wolfman #14391 üzenetére
Én első körben kipróbálnám egy FHD -s monitorral, mert lehet hogy valóban a TV végett recés a képed (azért egy TV SOHA de SOHA nem lesz olyan mint egy komolyabb monitor PL: DeLL U23-24xxHM széria) a zéró core -nak nem hinném hogy köze van a TV -nek bár én a HDMi -vel való összekötésnek soha nem voltam a híve, mert én még nem találtam olyan VGA -t(pedig az elmúlt 25.évben több 100.megfordult a kezem alatt) ami hibátlanul működne hdmi -n
-
válasz
wolfman #14367 üzenetére
Nem kell semmit ki vagy bekapcsolni, automatikusan életbe lép ha a win (vagy épp te saját kézzel, van rá egy pici progi ha valakinek kell szóljon) elküldi a monitort alvó módba akkor teljesen kikapcsolja magát a VGA és a ventik is teljesen ki kapcsolnak rajta Viszont az tudni kell ha a háttérben fut bármilyen monitorozó progi (MSI ab, TriXX, GPU Tweak, Aida64, Core temp, GPU-Z stb...) akkor nem tud teljesen alvó állapotba menni a VGA és 5-30.sec enként fel röffenti a ventiket magán és a fogyasztás is alig csökken idle állapothoz képest de ha nem mennek a háttérben ezek a progik akkor szépen kikapcsol teljesen a VGA (és nálam 20.W al csökken a fogyasztás 150 vs 130.w)
-
-
haddent
addikt
válasz
wolfman #12075 üzenetére
Nem hinném, hogy azonos színnel mást jelölhetnének.. De egy ötlet: mi lenne, ha a 12V és a 0V egy külön tápot kapna, pl.: molexről, és az rpm érzékelőt meg a pwm -et kötnéd csak a vga -ra, így teljesen kizárva az eshetőséget, hogy túlterheled, és így aztán ipari ventiket is rakhatsz rá, nem számít hány A hány V -on.
-
gombcomp
senior tag
válasz
wolfman #12071 üzenetére
Szerintem nem létezik olyan átalakító.Készíteni lehetne,de honnan deríted ki,hogy az egyik csatlakozó
pontjai hogy felelnek meg a másiknak.(a táp + - biztos egyértelmű).Nem tudni,hogy a kártyán lévő venti
vezérlő kibirja e a nagyobb terhelést (amper),és milyen feszültségtartományokat tud kezelni.
Sajnos ez nem csak "picike lyukak és csavarok" kérdése.Csak óvatosan!
-
Gerisz
addikt
-
peterm711
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest