Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Daffchy
üzenetére
Nálam megfordult elég sok 7970, és a lightning-ra a bazári kifejezés teljesen ráillik. Ennél szebben meg sem fogalmazhattad volna!

Pont ugyanez volt a problémám vele, mint neked, hogy ilyen csilivili minden színű. Szerintem az asus dc2 a legszebb ebben a szériában, visszafogott, halk, hatékony, és ráadásul nagyon jól néz ki. Én most megbizonyosodtam róla, hogy a lightning az igazi marketing maszlag. Villog, mint a karácsonyfa, a gyári órajeleket meg nem bírja. Most vettem helyette másik kártyát, és érdekes módon ismét képhiba mentes a játék, hozzáteszem ugyanúgy tuningolva van a mostani kártyám is (R9 270X). -
HeZzZ
senior tag
válasz
Daffchy
üzenetére
nálam is van képhiba rouge transmissionon és golmudon repcsiben. szemetel, mint amikor valleyben nem bírja a magas órajeleket. a paracel stormon már megszűnt a zöld pici kockás dolog ha jól láttam. egy komplett 30 perces meccs után semmi ott.
csakis BF4 ben nekem is, tehát ne aggódj.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mindent lehet mondani a Lightning-ra csak azt nem, hogy bazári. Szerintem az egyik legmutatósabb 7970, és amelyik eleve jó GPU-t kapott, ott kétlem hogy bármi hiba előjönne.