- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
Perillustris #16049 üzenetére
A 3 nem tudom honnan jött
-
daveoff
veterán
válasz
Perillustris #15920 üzenetére
Ahogy gondolod, de ha kell átküldöm a boost bios-t, mert nekem le van mentve.
A sima gyári bios-szal nekem is csak 1050MHz-en ment max, ezzel 1150MHz-n atom stabil mindenben, és ez se ad neki brutál feszt! -
daveoff
veterán
válasz
Perillustris #15891 üzenetére
Windows-os mindegyik! Azt írja, hogy a legfrissebb van neked fent. Mi az alapórajeled 900, vagy 925? HA gondolod átküldöm az én bios-om!
GPU-z-vel lementem...Mindenki panaszkodik a BOOST bios-ra, de nekem eddig ez volt a legfacább.
Power Target-et fel kell húzni +20%-ra és minden oké. -
daveoff
veterán
válasz
Perillustris #15886 üzenetére
aha, most szedtem le, de 3 bios van benne, gondolom a gyári, egy javított verzó, meg a boost-os.
a boost bios tedd fel: HD7950PRO, Nekem ezzel alapfeszen megy 1150/1700-at 7/24-be 1,12v-al -
Zsohi
őstag
válasz
Perillustris #15882 üzenetére
Nekem is ilyen antituning király kártyám van. 1000mhz 1,15V, de sikerült megbékélnem vele.
Más:
Felraktam én is az új 13.2-es beta driver-t. Hibákkal eddig még nem találkoztam, de a GTA 4-ben egészen elképesztő eredményt produkál, a képkockák száma ugyan úgy megmaradt a béka segge alatt, viszont most a fraps segítsége nélkül nem lennék képes megmondani, hogy mindösszesen 20-35FPS-em van. Egyszerűen sokkal simábban fut a játék szemre. -
daveoff
veterán
válasz
Perillustris #15882 üzenetére
Frissítettél bios-t a kártyádon? Nekem ugyanilyen kártyám van, bios frissítés sokkal jobban bírja a tuningot....
-
haddent
addikt
válasz
Perillustris #15813 üzenetére
Persze, csak azért nem fogják neked cserélni gariban, hogy annyira elcseszett a hűtés, hogy gyári órajelen is túlmelegedhet a VRM ... azt mondják hűtsd jobban a házat.. meg stb... Ki tudják ők hozni az ő igazukat ...
-
xatos3
senior tag
válasz
Perillustris #15630 üzenetére
-
Asbee
veterán
válasz
Ha nem tuningolsz Asusnak semmi hangja nem lesz. Egyébként két és fél slotot vesz el az alaplapon, csak a kerete három slotos.
-
karesz501
senior tag
válasz
Akkor vedd az ASUS-t, nagyon jól jársz vele
-
Asbee
veterán
válasz
Perillustris #15602 üzenetére
Ha nem zavar hogy másik üzlet én ezt venném a helyedben. Kék nyák itt reméljük jót jelent.
-
karesz501
senior tag
válasz
Mik a terveid a kártyával? Agyon akarod húzni és vízzel hűteni, vagy vennél egyet és betennéd a gépbe, hogy működjön jó sokáig? Mert nem mindegy....
Én a Gigabyte -ot felejteném, nekem az nagyon nem jött be (hangos és a 3 év garancia ellenére nem tűnik tartósnak a gépemben, rendeltem egy másikat helyette...).
Én a boost -os kártyákról nem olvastam itt jó tapasztalatokat, indokolatlanul sok feszültséget kapnak alapból, ha nem akarod agyonnyúzni akkor sok esetben teljesen felelslegesen (jobban melegszenek...). Jó néhány folyamatosan dobálja az órajelet ami nem túl kellemes a szemnek sem. Droidmester közbeszól majd, keress rá, leírta sokszor itt a véleményét.
Az ASUS jó választás lehet, a DCUII hűtők nagyon jók, DE 3 slot-ot foglal el a gépedben, nem kettőt.
A Sapphire -ból nekem ez tetszene, boost nélküli, dual-x hűtéssel (halk és hatékony), csak arra kéne rákérdezni, hogy az 1 év garancia az elírás-e, ált. 2 év a Sapphire.
MSI-val nincs tapasztalatom, de annyiért kapsz már 7970-et is, elsőre nekem drágának tűnik....szerk.: powercolor is jó lehet mert az a legolcsóbb és normális hűtésnek tűnik ami rajta van
-
Asbee
veterán
válasz
Neten nagyon jókat írnak a powercolorról. Én is azt rendeltem, csak nem lett meg időben így Asus lett. Ha tuningolni akarsz gigát ne vegyél. Én ennyiért biztos a powercolort venném. 7k-t esett az ára. Utána az Asus, majd a vapor X.
-
xatos3
senior tag
válasz
saphire
gigabyte
asus
de másikat semmiképpen
(tartósság/megbízhatóság szempontból mondom, tuningolhatóság szempontból fogalmam sincs) -
karesz501
senior tag
válasz
Perillustris #15151 üzenetére
Nálam a FC3 1080p és ULTRA beállítások mellett a "stabilitásteszter", mind a VGA órajelére mind a memória órajelére nagyon érzékenyen, 30-60 perc és fagyás nélkül elég jó eredmény.
Pláne 12.11 beta driverrel.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Szerintem kár ilyenen agyalni.
Kezd el használni a gépet, játék, szerkesztésen, internet, bármire, és kiderül egyből hogy a rendszer stabil-e?! -
BeLucZ
addikt
válasz
3dmark vantage, 3dmark 11, unigine heaven, cinebench
-
Tomix24
addikt
válasz
10-20 féle Benchmark létezik, ha a teljesítményét akarod kimérni: [link]
3Dmark11-et szoktak sokan letölteni. Ha húzod, akkor látod a változást pontokban kifejezve.A lényeg, hogy a legújabb driver legyen fent: [link] Nem kell semmit lepucolni, uninstallálni, csak fel kell rakni:
AMD Catalyst 12.11 Beta11 Driver for Windows® 8, Windows 7 and Windows Vista® - with .NET 4 Support
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Apple iPhone 17 - alap
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest