Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
karesz501 #15631 üzenetére
Asus lett, köszönöm a tanácsokat. Egy Gigabyte HD7950-et cseréltem le, amivel tulajdonképpen semmi bajom nem volt, hozta is az elvárt számokat, stb. Vitathatatlanul jobb a minősége ennek, a ventillátor lamellái cseppet sem hajlanak (persze nem kell fogdosni). Lényegesen halkabb 100%-ra pörgetve a ventit.
Kíváncsiságból feltettem 1100-ra a GPU Tweak-kel, az F1 ben ez +8 FPS-t hozott. Mondjuk nem vagyok tuningmester, nem is igazán akarok ezzel erőlködni, de nyilván én sem akarom benne hagyni a kártyában az erejét (ahogy találóan fogalmazott valaki).
Azt viszont sajnálom, hogy már elfogyott a kupon az iPON-ban, pedig az a három játék elfért volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Eredeti játékok OFF topik
- Microsoft Surface
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest