Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
DonLaca@
üzenetére
Ez a selejtből visszahozott ott sántít, hogy igazából nincs sok variációra lehetőség. Shader egységek miatt selejtes? Akkor nem tudják teljes értékűnek eladni, mert le kell tiltani egy részüket (7950). Egyéb részegség? Akkor tényleg selejtes, mert a szilícium szeleten nem fogsz tudni segíteni forrasztópákával. Órajel egyiken sincs drasztikusan csökkentve, feszültséggel variálás meg bőven belefér addig, amíg drasztikusan nem kezd nőni a kártya fogyasztása (ez sem jellemző).
Amúgy nem dual BIOS -al rendelkezik az a kártya? Mert nálam LE van, és azon ott a dual. Nekem is úgy lett meg az eredeti, hogy átkapcsolás után lehúztam a nem programozható tartalmát, majd átpakoltam az írhatóra. Kb azóta nincs is gondom, de hát ilyen a használt piac.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest