Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
7670? akár
...
nyitott vagyok a 7-es szériára. BMW-ben is az favoritom
... majd írok az AMD-nek, hoyg a kedvemért, valami 730d Radeont dobjanak már össze
...Azért legalább kevesebbet kel izzadnod!
ha tudom miért izzadok, nem szoktam foglalkozni az "izzadtságszaggal".. sem
(#36) Edem05
az sem rossz
-
Edem05
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Sorry

- = Zk = -:
4870x2---5870-es szerepelt nálam a repertoárban... anno azért adtam el a 4870x2-őt mert a p35-ös lapomnak a slot sávszélje kevés volt neki, mint utólag kiderült, az 5870-el meg voltam elégedve, nem melegedett, ment oszt kész, csak később elfogyott róla a vram, aztán megváltam tőle... Valami ilyesmi lesz a mostani dolgokkal is
Még meg vagyok elégedve, de a szemem a pályán, aztán ha úgy látom hogy mehet akkor elindul a procedúra... évről évre ez van, de meg fogadtam hogy rendszer nem lesz cserélve, mert minek, csak vga-t cserélek, mert ki kell szolgálnom a monitoromat...
Viszont már sokat jár a pofám, bukó lesz
Nem mondtam semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Autós topik
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...

Még meg vagyok elégedve, de a szemem a pályán, aztán ha úgy látom hogy mehet akkor elindul a procedúra... évről évre ez van, de meg fogadtam hogy rendszer nem lesz cserélve, mert minek, csak vga-t cserélek, mert ki kell szolgálnom a monitoromat...