Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fanti

addikt

válasz HSM #26302 üzenetére

Pontosan így látom én is!

Nekem 6950-em volt még három hónapja, és azzal sem panaszkodtam semmire.
    Ha valami nem futott jól rajtam, akkor butítottam picikét a grafikán, és játszottam szépen tovább.

Most a 7950-en ugyanezt csinálom. Fogom a játékot, totál kimaxolom, futtatom.
    Ha szaggatni kezd, elkezdem csökkenteni az élsimítást, az anisot, illetve HDAO, HBAO, stb.... és nézem azt, hogy mi az amitől nem romlik számottevően a látványvilág, de gyorsabb lesz a futás, és utána játszok úgy.

Inkább játszok 2x élsimítással folyamatosan, mintsem 4x-el tuningolva.
    Persze én is kipróbáltam a tuningot, és jó érzés tudni azt, hogy van a kártyában még 20% tartalék alapfeszen.
    De mégsem használom úgy, elég nekem alapon is a teljesítménye.

Elvégre brutálisan erős hardverek ezek a kártyák a gyári értékeken is.

• N.Ferry

senior tag

válasz HSM #26302 üzenetére

Én se szoktam max 4x simogatást ráadni,mert a többi nekem nem igazán tűnik fel FHD-ban,de akadnak már most olyan effektek 1-1 játékban,ami "megöli" a 7970et is.
    Csak játékokról beszélek,haszontalan cpu-gpu gyilkoló progikat én is tudok. :)
    Az hogy most ki tudja megfizetni ezeket az szuper felbontású monitorokat,irreleváns mert az FHD-ra is ezt mondtuk mikor megjelent. ;)
    Csupán azt mondom,hogy kíváncsi vagyok/leszek,hogy az újabb széria mennyire tud majd újat mutatni,amiért esetleg érdemes lenne cserélni.
    Ettől függetlenül én is elégedett vagyok jelenleg a 7970-mel,de nem mernék FHD felé lépni,ha majd beállnak az árak értelmes szintre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés