- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz Jani18 #20120 üzenetére
Hát 1.1V fölött nekem is eléggé melegedik a VRM#1 a karin. Én ezért mentem vissza 1.09V-ra és 1150MHz-ra. De a GPU hűtése és a VRM hűtése két külön dolog sajnos. Vapor-X-es kártyáknál is volt ilyennel gond, hogy a gpu teljesen jó hőfokokon maradt, mert a vapor-chamberes hűtés nagyon jó, csak éppen a VRM-ekre túl kicsi hűtőbordák voltak rakva, ezért azok melegedtek mint a franc.
Te tudod, végülis így is lehet használni. Bár nem hiszem, hogy sokat vesztenél mondjuk egy 1075MHz-1,1V-al vag ne adj isten egy 1050MHz- 1,075V-al vagy valami ilyesmi. Nem az a 50MHz fogja megváltani a világot neked, és a kártyád meg jóval tovább fogja bírni.
Persze hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem.
@zack: ilyet nekem is csinált a kártyám. Próbálj más tuningprogit használni. Ha avval is csinálja, akkor sajnos nem stabil a tuningod, szokásos: több fesz vagy lejjebb a frekivel.
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Jani18 #20120 üzenetére
GPU órajel mennyit mutat pl CCC-ben ?
(#20121) zack - A problémát amúgy nem a fentiek okozzák. Fraps-ozni szoktam, de sem tomb raiderrel sem mással nem volt még gondom. Ott valami mással lesz a gond Érdemes lenne a frissítést telepíteni .. elvileg orvosol pár hibát
* Addressed some stability and startup issues on machines that have both Intel and NVIDIA graphics hardware.
* Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area.
* Some fixes for crashes on startup and when selecting Options.
* Some small improvements to TressFX hair rendering.
* Fixes for various graphics glitches, including certain effects not being visible in fullscreen mode.
* Fixed a problem that caused some users to not be able to use exclusive fullscreen.
* Added support for separate mouse/gamepad inversion for aiming, as well as support for x-axis inversion.
* Fixes related to the benchmark scene and benchmark mode.
* Various other small fixes.[ Szerkesztve ]
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- További aktív témák...