Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77 #16114 üzenetére
Csak holnap délután érkezik. Megkérdeztem Abu-t (is), és úgy tűnik a PowerColor az egyik legjobb gyártó, sőt talán a legnagyobb. Másrészt a PCS+ kicsit jobb az átlagnál, és most viszonylag jó áron is van. BOOST verziónál két "problémát" írtak le, engem sztem egyik sem fog zavarni: 1.1v helyett 1.25V a GPU feszültség (mondjuk ennél a kártyánál ez 950Mhz, szóval gyári értéknek nem is kicsi). A másik, hogy terhelés függvényében ugrálhat az órajel az alap (ez esetbe. 900Mhz) és a BOOST órajel között (ami ugye 950Mhz) vagyis itt max. 50Mhz lehet az ingadozás.
Többen azt mondták amúgy, hogy ennek látható hátránya nincs. De egy biztos: én veszek használt 7950-et, előreutalással, mikor itt ez a remek VGA 81k-ért leszállítva megbízható, (garanciafutáros!) 2 év garival. És ez a lényeg, amiért végül mégis megrendeltem. Majd kiderül.Asbee: azt nem tudom. Egyrészt engem nem érdekel mert sosem használnám, másrészt nekem olyan VGA nem kell, ami a gyártó honlapján (sem) meg sincs említve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest