Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Attól függ mennyi tartalék lesz benne... szvsz ezekbe a cuccokba több a kraft mint a 40nm-es cuccokba... ha alapból egy szinten lesz az 580-al akkor a jobb tuningolhatóság miatt el fogja majd verni ebben biztos vagyok!
Szerintem 2gb memó lesz rajta, és olyan 1536 shader proci! az unlock szerintem felejtő lesz, ezt még egyszer nem játsza el az AMD, mert itt most a preztis cucc az a világverő, és azért meg kérik az árat! 
-
BeLucZ
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
szerintem 580ast fogja tudni, csak gondolom abban is lesz potenciál, mondjuk 580asba is van

580as ellenfele lesz 1 értelműen
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem 2gb memó lesz rajta, és olyan 1536 shader proci! az unlock szerintem felejtő lesz, ezt még egyszer nem játsza el az AMD, mert itt most a preztis cucc az a világverő, és azért meg kérik az árat!