- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #48766 üzenetére
Ott szerintem játék terén is van baj bőven..
BF4 alatt sem úgy produkál a mantle, mint ahogy. Mondjuk a CF kezelés nem az igazi még Mantle-val. DX 11 alatt pedig szépen megy.
Pl. a Bioshock Infinite nagyon szépen megy CF-fel.
A 14.4 elég érdekes dolgokat művelt, pl. Diablo 3 alatt random villogó textúrák voltak, más játékok alatt 100%-on tekert a 2. gpu, állandóan.
-
MZsoltee
veterán
válasz
- = Zk = - #48766 üzenetére
Ez igaz, de fejlődnek és már van amit jobban csinálnak mint a zöldek, pl a játék támogatás( igen fizetés azért, hogy jobban menjen),
Ettől függetlenül jó vétel egy 770-es 70-75k környékén van is fent két giga... De nem tudom mivel jobb, mint egy 7970-es amit 10kval olcsóbban megkapsz. Mindig az egykártyás rendszer híve voltam, egy erős kari és nincs probléma. De azért megfúj néha a CF szele, de eddig ellenálltam!Ha kevés a 770/7970/280x, akkor lehet venni 290-et az is jó árban van és erős mint az éllat és nem kel cf driver se!
Dark KillerX: Nem használnám ki azt se nem kell, jó ami van. Csak a gondolattal játszottam el 1650*1080ban teljesen felesleges ennél erősebb kari!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest