Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
YellowFlash
aktív tag
Steve198310: A táp egy FSP Raider 550, az alap egy AsRock Z77 Pro 3, a proci egy i5-3470.
AMD driver: [link]Ha jól rémlik 95%-a a "zöld halálnak" a LoL (League of Legends)alatt ment végbe, több óra játék alatt. Lehet, hogy nem komálja a driver a játékot?
Van, hogy egész nap meg a gép, több napon át. Játszok folyamatosan, és meg sem kottyan, hangját nem lehet hallani a gépnek. Aztán másnap, amilyen hirtelen előjön a baj, olyan gyorsan el is megy. Nyomok egy restartot, utána megint minden rendben megy hosszú hetekig, hónapokig.Dealer95: Igen, minden alap órejelen megy. Azt hiszem még az AMD overdrive-ja is levan tiltva, elég mindenre a kari alapórjelen.
Ha jól rémlik, csak az inteles turbo boost dolog megy, de az is csak nagyon keveset ad hozzá, szinte észre sem venni. -
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
Néha-néha kb 1-2 havonta 1x, előszokott fordulni, hogy játékok alatt lefagy a rendszer, és teljesen zöld lesz a képernyő. Ez valami VGA hiba lehet, vagy esetleg a driver a hibás? Sapphire 7870 GHz Edition-öm van.
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
lowzor
üzenetére
Hát ember, benned valami isteni erő lakozik... xD A 7870 úgy megy mint a BP-Szolnok IC

Először visszaraktam a karit, és rádugtam a tápcsatit. (Azt nem tudom, hogy megcserélődtek-e, nem figyeltem, lehet...) Aztán elindult a monitor is, de a rendszer levágta magát 2-3 sec után, majd újraindult, és ez így ismétlődött sorozatosan. Aztán fogtam magam, és a tápkábelt átraktam a hosszabító egy másik lyukába, és most minden oké...
Még ilyet... 
Ezer köszi!
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez mind okés, csak az a baj vele, hogy koliban vagyok, és se közel se távol egy másik használható gép.

-
YellowFlash
aktív tag
válasz
Attix82
üzenetére
Persze.
Minden venti felpörög rendesen, a hangszókon hallom is ahogy a Win7 betölt. (amikor bejön a felhasználói fiók választás, ott ugye jön az ismerős hang)Táp is van rajta. mindkét 6pines tápcsati rá van kötve. Az FSP ráadásul egyedüli 12V-os ággal fut, szal kakaó az van rendesen.

-
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy egy ilyen gonddal hova, írjak, de mivel 7870-essel van probléma, ide írom le. Ha esetleg nem jó helyre írtam, akkor bocsesz.Na. Szóval az a probléma, hogy vettem egy Sapphire 7870-est [link]+ egy FSP Raider 550-es tápot. Beraktam mind2-t, indítottam a masinát, de a monitoromon (Dell U2212HM), nem jön be a jel. Próbáltam DP-vel és DVI-vel is. Most visszaraktam a régi Gigabyte 5750-es karimat, azzal megy a kép, most is arról írtam. Az alaplapom GIGABYTE GA-P55-US3L. Vajon mi lehet a gond?
-
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
Venni akarok egy 7870-est, és most ez a Zafír elég jó áron van. [link]
De azt olvastam, hogy mindegyik gyártó 7870-ese, de főképp a Sapphire 7870-ese nagyon szeret bedögleni. Nálatok mennyire fordult ez elő? Nagyon nem akarok bajlódni a garanciával meg visszavitellel stb stb...
-
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
Lenne jó pár kérdésem, ezért el is kezdem...
Venni szeretnék egy Asus HD7870-es kártyát (az alap verzsönt, amin nincs OC). [link]
1.) Ez a kártya mennyire fagy, okoz-e kék halált, egyszóval, van valami ismert baja?
2.) A mostani verziókban van rendes DisplayPort? Mert az egyik webshopnál a kártyáról készült képen van, viszont a hivatalos oldalon (amit linkeltem is), csak miniDP és HDMI van a képen. (A monitorom egy DellU2212HM azon csak rendes DP van.)
3.) Egy kis off: Milyen tápot ajánlanátok mellé? A keret max 25-26E Ft. Előny a modularitás, de nem baj éppenséggel, ha nem tud modut. (Lenne mellé egy i5-750-es proci, 8GB RAM, 1GB-os WD Blue
4.) Ez a 7870-es beleférne egy Asus TA-K62-es házba? Ha esetleg nem, tudnátok ajánlani valami jobb féle házat max 20E Ft-ért?A válaszért/válaszokért ezer hála!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Van, hogy egész nap meg a gép, több napon át. Játszok folyamatosan, és meg sem kottyan, hangját nem lehet hallani a gépnek. Aztán másnap, amilyen hirtelen előjön a baj, olyan gyorsan el is megy. Nyomok egy restartot, utána megint minden rendben megy hosszú hetekig, hónapokig.
Ha jól rémlik, csak az inteles turbo boost dolog megy, de az is csak nagyon keveset ad hozzá, szinte észre sem venni.

Még ilyet... 

Kicsit még babrálok vele, hátha csoda történik, mindenesetre nagyon szépen köszönöm a válaszokat!