Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Háleluja!Háleluja!Hálelujaháleluja...

Nincs blackscreen! 3/4 évbe telt, de végre!
Sapphire hd7850-en maximum hány mhz-re toltátok overclockolva?
-
blade zte
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Hát azért még 1,5 hónappal ezelőtt volt raktárban. Csak nekem tartogatták.

-
blade zte
őstag
Emberek, ha valakinek adtak már ipon-ban más márkájú terméket garanciára, az meg tudná mondani, hogy egy sapphire hd7850 2gb-ra mennyi mozgásterem van ilyen esetben? Esetleg egy 7870-ra váltás, vagy valami ilyesmi.
Többiek: A hd7850-esekből melyik lenne a legjobb választás? Elsősorban teljesítmény (nomeg overclockolás) szempontjából kérdezem, de lehetőleg NE legyen blackscreen-re esélyes.

Köszönöm a válaszokat.

-
-
blade zte
őstag
Már nem az idegesít, hanem hogy fél éve megvettem, most megjött a kedvem hozzá, hogy gariztassam, és még mindig a fél+ évvel ezelötti kártyát hajigálják oda nekem. Nemhogy elötte azt is leellenörirznék, ááá. Esküszöm beperelném... Nincs módszer arra, hogy a sapphire legaranciáztassa már inkább ipon helyett? Csak jobban értenek a sajátukhoz. Ha tehetném itt helyben lepasszolnám a kártyát 50ezerért.

-
blade zte
őstag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Legalább azt megnézték volna, nem-e ugyanaz a hibája ennek is mielött ideadják. De élvezetes lesz további 2x gariztatni... mert ugye szinte biztos hibás lesz, és még ennyi kell ahhoz, hogy mást kapjak. Volt olyan, aki ezt végigvárta? Vagy azóta valamilyen lehetöség a black screen javítására?
-
blade zte
őstag
Ilyen nincs ez nevetséges! Hozom haza gariztatásból, hát nem black screenes ez is a ****** ******-át?!
(sapphire hd 7850)
Fél évnél is több idö telt el a hiba elsö jelentkezése óta! Az ipon-t emberek felejtsétek el emberek, szemét egy üzlet. Nemhogy nézte volna, a hibásan gyártott kártyákat gyártási száma szerint visszaküldjék, mert a sapphire még meg is üzente ezt. A sapphire-röl is ugyanezt. 2011 óta, amióta megvan a gépem nem tudom kihasználni, mert minden videókártyám rossz! Szerintem mostantól konzolom lesz... -
blade zte
őstag
válasz
marcias
üzenetére
Nekem speciel annyira nem kell. De szerintem elég elöször az amd audio driver törlése, ha esetleg úgyis megy. Most a következö dolog az, hogy meg kell mindenkinél nézni, akinél hiba van, hogy realtek drivere van-e, és az a probléma forrása valószínüleg, márha a legtöbbjüknél így van.
-
blade zte
őstag
Megvan a megoldása a black screennek!!!!!!!:
Nézegettem az internetet, és rátaláltam, hogy elvileg az audio driver kitörlésével eltűnik a probléma. Emellé még átdugtam a másik dvi csatlakozóba a monitort a biztosra menés érdekében, és volt nincs black screen.
Na persze nem biztos még, de folyamatosan tudtam játszani 1-2 órát.Ja, és a hdmi/dp audio drivert a speciális telepítésnél kihagytam.
-
blade zte
őstag
Beszarás, lehet megjavult!

Sapphire hd7850-re minden driver letöröltem, és tisztán telepítettem a legújabb betát. Több óra alatt több játékot játszottam, és nem jött elö. Igaz, azokat 1 óránál kevesebbet. -
blade zte
őstag
válasz
Raidon
üzenetére
Mitmondjak, a gta 4, ami már megvan 4 éves, ott 1200mb-t ír a feltételezett felhasználandó memóriának, ha maxon tolod. Nameg az általam vett vidikari nem volt vészes, 50ezer forint, és overclocked edition(sapphire h7850 2gb oc). Mennyi az 1 gigás? 46-8? Késöbbi játékoknál mindenképp kell, ha nem akarod, hogy a teljesítmény helyett a ez tartson vissza a jó grafikától.
-
blade zte
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Sajnos igen. Nvidiával is szívtam már, az is rossz volt(amiröl váltottam, mert leclockolva ment). Emberek tud valaki 3. Vidikártya gyártót?

-
blade zte
őstag
Tegnap néhány kommentel feljebb leírtam, mi van a kártyámmal.
Bejött a black screen 50 perc körül!
Alap órajelen!
Ugye ha melette zúg, akkor csakis a garancia segít? -
blade zte
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Valószínüleg ez épp nem a kártya hibája volt, de kicserélem ebben az esetben(ha akkor is csinálja).
De az már holnapra marad.10 perc után sem jött elö, és most leálltam.

-
blade zte
őstag
Most nemrég jött meg a sapphire hd7850 oc 2gb-os kártyám.
Meg tudná valaki mondani, hogy ha az alap órajelröl (920mhz) felteszem 1075 körülire, akkor néhány percig minden tökéletesen megy, néha fél óráig is talán, és aztán hirtelen képernyö elsötétül, és zúg a gép, olyan hangosan, mint egy fünyíró(és gyorsan kikapcsolom).700Wattos tápegységem 88%-os hatásfokkal, i5-ös procim van, pci-e 2.0-ás csatlakozóm, és emelett core voltage-ot, és a power limitet is kitolom a lehetséges határig.
Ha valakinek is volt már hasonló, az kérem írja le tapasztalatát, mert megörülök, hogy egy overclockolásra király kártya, ami kaptam, nem bír el 100mhz-t.
Ugye az ilyen zúgást a hütés csinálja?Ja, és mindenfajta OC program ezt adja:asus gpu tweak, sapphire trixx, afterburner, catalyst.
És legutoljára még az, hogy ilyen teljesítményen a 60-61 fok ugye megszokott?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi