Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
adamssss
üzenetére
Sokan más véleménnyel vannak a 3D-ről, mint te. Van akinek annyira bejön FPS-ek alatt hogy már csak úgy játszik, van aki direkt ezért épített Eyefinityt... Én már lassan két éve játszok 3D-ben az LG TV-men és a 3D monitoromon is, de még nem untam meg, és pl. ha a Dirt2-t ha berakom 3D-be a mai napig elájulok, annyira szép! Nem a 3D miatt váltottam nV-re. Mint írtam, kiváncsiságból, mert volt lehetőség kipróbáltam mert érdekelt a kártya, meg hogy mi a különbség a Tridef meg a Vision közt. Sokan dícsérték a Visiont, de én az arra optimalizált játékokkal nem igazán játszom.. Tény, hogy kell a 3D-hez erős VGA, a Visionnak kicsit nagyobb is a gépigénye, mint a tridef-nek, de egy 7850-es vagy nv esetén egy 660-as már elég a 3D@FullHD-hez..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
adamssss
üzenetére
A sztereó 3D a Windows 8-cal eleve megoldódik. Ott a DirectX 11.1-ben a fejlesztőkörnyezet, amivel minden játékhoz natív támogatás készíthető. Csak quad buffert támogató drivert igényel, de keretprogram nem kell. Mindennel kompatibilis, mindenen ugyanolyan és ezzel mindenki örül.
Szerk.: A DirectX 11.1-es API kell hozzá, de bármilyen minimum DX10-es VGA-n működni fog. Gyakorlatilag a Windows 8-hoz van kötve, de komolyabb hardveres követelménye nincs. Persze a VGA-n a kimenetnek tudnia kell a sztereó 3D-hez szükséges sávszélességet. Ez valamennyire limitáló, de számos DX11-es VGA megfelelő. A ma kaphatók közül szinten mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest