- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
adamssss #15519 üzenetére
Sokan más véleménnyel vannak a 3D-ről, mint te. Van akinek annyira bejön FPS-ek alatt hogy már csak úgy játszik, van aki direkt ezért épített Eyefinityt... Én már lassan két éve játszok 3D-ben az LG TV-men és a 3D monitoromon is, de még nem untam meg, és pl. ha a Dirt2-t ha berakom 3D-be a mai napig elájulok, annyira szép! Nem a 3D miatt váltottam nV-re. Mint írtam, kiváncsiságból, mert volt lehetőség kipróbáltam mert érdekelt a kártya, meg hogy mi a különbség a Tridef meg a Vision közt. Sokan dícsérték a Visiont, de én az arra optimalizált játékokkal nem igazán játszom.. Tény, hogy kell a 3D-hez erős VGA, a Visionnak kicsit nagyobb is a gépigénye, mint a tridef-nek, de egy 7850-es vagy nv esetén egy 660-as már elég a 3D@FullHD-hez..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
adamssss #15519 üzenetére
A sztereó 3D a Windows 8-cal eleve megoldódik. Ott a DirectX 11.1-ben a fejlesztőkörnyezet, amivel minden játékhoz natív támogatás készíthető. Csak quad buffert támogató drivert igényel, de keretprogram nem kell. Mindennel kompatibilis, mindenen ugyanolyan és ezzel mindenki örül.
Szerk.: A DirectX 11.1-es API kell hozzá, de bármilyen minimum DX10-es VGA-n működni fog. Gyakorlatilag a Windows 8-hoz van kötve, de komolyabb hardveres követelménye nincs. Persze a VGA-n a kimenetnek tudnia kell a sztereó 3D-hez szükséges sávszélességet. Ez valamennyire limitáló, de számos DX11-es VGA megfelelő. A ma kaphatók közül szinten mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Gombászkönyvek egyben
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest