Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostmat
tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Lehet már későn írok, nekem volt ilyen kártyám és egyáltalán nem hangos! Nálam max 62 fokos volt a gpu max terhelésnél és alig lehetett hallani a ventit. Jó választás a kártya!
A másik kérdésre nemtudom a választ, nem tuningoltam.
üdv
-
ghostmat
tag
válasz
Macsjoz
üzenetére
Szia!
Mindenképpen megéri megvenni! Én kb 2 hónapja vettem egy Phenom II X4 @ 3,6 alá és nincs velel gondom. // (Írták nekem is hogy nem 'hajcsa ki', de én full HD-ben használom és a total CPU usage sosem volt 75% felett, ellenben a gpu megy 99%-on.)
Szóval ha fel tudod húzni 3,4 ről akkor simán jó lesz, a minimum fps az minden bizonnyal alacsonyabb érték lesz mint egy i5-el, de engem ez sosem zavart, minden mai játék szépen megy vele!!
50k-ért vedd meg!
-
ghostmat
tag
Sziasztok!
BSOD-t csak 7870 okozhat, vagy más miatt is történhet ilyen hiba?
Powercolor márkájú 7870em van /max 63fokos a gpuZ-ban van néha 123 fokos VRM tüske, emiatt lehet e?/Elkezdtem 3,7 3,8-ra tenni a procit meg a ramot 1333-1600 ra és akkor jött elő. FC3, BF3
Aztán ezután visszaállt Default-ra és akkor is 1x előjött de csak Far Cry 3 alatt, hang beakad fekete kép...
ekkor 3,2-n volt és minden Auto-nAztán visszatettem 3,6ra amin használtam, ram Auto és azóta jó volt, csak ha random jön elő akkor visszaküldeném gariba cserére.
Köszönöm!
-
ghostmat
tag
Üdv mindenkinek!
Ma beléptem a klubba egy Powercolor 7870-ennel, remélem nem csalódok majd a kariban, rengeteg teszt és vacillálás után visszatértem az AMD kártyákhoz, sok év nvidia után.
Épp a legújabb drivert pakolom fel aztán teszt

-
ghostmat
tag
válasz
Peti1978
üzenetére
"Cards with serial numbers after A130300061911 (ie A130300061912, A130300061913, etc) have already had the correction implemented." Sapphire Forum
"SAPPHIRE Technology has confirmed that a technical issue has been identified in two models of its HD 7870 series graphics cards, specifically SKU numbers 11199-16 and 11199-19 that were manufactured before Jan 23 2013 and before serial number A130300061911."
-
ghostmat
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Mert csak az utolsó 400 hsz-t olvastam vissza, és nem csak ezen az egy fórumon volt róla szó. Olvastam olyat is hogy a hibás szériák vissza lettek hívva és az újonnan gyártottakat javították. Ezért kérdeztem a szériaszámot.. hátha ki lehet szűrni. Amúgy meg kb 6-8kval olcsóbban adják itt a sapphire-t. Ezért kérdeztem. De így már tudok dönteni, és nem veszek azt.
Meg eddig GTX-em volt és nem olvastam a Radeonos fórumot, ezért kérdeztem...
Enyire nem kell felhúzni magad rajta

Köszi az infókat

-
ghostmat
tag
Sziasztok!
Olvasgattam kicsit a fórumot 7870 ügyben, mert szeretnék venni egyet itt a ph-n apróban. Csak egy baj van, hogy a Sapphire lenne a választottam, bár 2GB-os. Ezeknél is gyakran előjön a BS hiba? Én úgy olvastam, hogy már vissza lettek hívva a hibások és inkább a 7850nél és abból is az 1gb-osnál fordult elő többször.
Kérdezném a több hsz olvasóktól, hogy érdemes e venni, vagy van valami azonosító ami utalna az újabb példányokra, ami nem a hibás szériából van?
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi